اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پیش بینی شرایط جوی کشور در پنج روز آینده/ بارش پراکنده و وزش باد در برخی نقاط کشور

پیش بینی شرایط جوی کشور در پنج روز آینده/ بارش پراکنده و وزش باد در برخی نقاط کشور
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ابرناکی و بارش پراکنده و وزش باد در برخی نقاط کشور طی امروز تا یکشنبه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز - پنجشنبه در بخش‌هایی از استان‌های اردبیل، گیلان، غرب مازندران، شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، جمعه و شنبه در ارتفاعات البرز و یکشنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، برخی نقاط سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی ابرناکی و بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: دوشنبه در بخش‌هایی از شمال غرب کشور، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی افزایش ابر و رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.

ضیاییان درباره شرایط جوی در پنج روز آینده نیز توضیح داد: طی پنج روز آینده در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد، خیزش گرد و خاک رخ خواهد داد که در شمال سیستان و بلوچستان و نوار شرقی خراسان جنوبی همراه با توفان گرد و خاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا جمعه (۳۱ شهریور) صاف، در بعد از ظهر افزایش باد و در شب کمی ابری با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و روز شنبه ( اول مهر) صاف، در اواسط روز افزایش باد و در اواخر وقت قسمتی ابری با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا ( ۳۰ و ۳۱ شهریور ) اهواز با دمای ۴۳ و ۴۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۹ و ۸ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه