اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نظر سرمربی و شناگر ایران درباره نخستین رقابت؛

دیلانچیان: از نمایش شاگردانم راضی‌ام/ عبدلی: با رکورد ایران ۳۶ صدم ثانیه فاصله داشتم

دیلانچیان: از نمایش شاگردانم راضی‌ام/ عبدلی: با رکورد ایران ۳۶ صدم ثانیه فاصله داشتم
سرمربی و عضو تیم ملی شنای کشورمان درباره نخستین رقابت‌شان در بازی‌های آسیایی به اظهارنظر پرداختند.

به گزارش خبرنگار اعزامی شبکه اطلاع رسانی راه دانا به هانگ‌ژو؛ گومر دیلانچیان سرمربی تیم ملی شنای ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ با بیان اینکه از عملکرد شناگران جوانش در روز نخست حضورشان در این دوره از بازی‌ها راضی است، گفت: امروز ۳ شناگر داشتیم که با توجه به جوان بودن آنها و اینکه همگی نخستین بار است در این آوردگاه بزرگ حاضر می‌شوند، راضی‌ام.

سرمربی شنای ایران ادامه داد: متین سهران ملی پوش جوان کشورمان اگر چه موفق شد رکورد ایران را بعد از ۱۴ سال در بخش ۲۰۰ متر مختلط بشکند، اما در گروهش به واسطه حضور قهرمانان بزرگ از قاره آسیا نتوانست از این گروه صعود کند و حذف شد.

دیلانچیان در خصوص سایر نفراتی که امروز در مسابقه شنای بازی‌ها ناکام بودند تاکید کرد: سامیار عبدلی و هومر عباسی هم هر دو از جوانان خوب و آینده‌دار شنای ایران هستند که آنها نیز به خاطر کم‌تجربگی نتوانستند در این دوره از بازی‌ها عنوانی را به خود اختصاص دهند. بچه‌های ما همه جوان هستند و به آینده آنها امیدوارم.

وی اظهار داشت: فردا هم ملی‌پوشان شنا در ۵۰ متر کرال و ۵۰ متر آزاد که رشته تخصصی‌شان  است به مصاف رقبای خود می‌روند. دیگر نماینده کشورمان مهرشاد افقری نیز در ۱۰۰ و ۵۰ متر پروانه در روزهای چهارم و پنجم بازی‌ها به آب می‌زند.

همچنین سامیار عبدلی که در رشته صدمتر آزاد موفق به صعود به فینال نشد، گفت: با قدرتمندترین شناگران آسیا رقابت داشتم که اغلب مدال‌های جهانی دارند و می‌دانستم کار سختی خواهم داشت.

وی افزود: از عملکرد خودم راضی نیستم ولی تمرکزم روی ۵۰ متر است. می‌توانستم رکورد ایران را بشکنم که نشد. با ۳۶ صدم ثانیه می‌توانستم رکورد ایران را بشکنم که متأسفانه این اتفاق رخ نداد و دلیلش هم تمرکز بیشترم روی رشته ۵۰ متر بود. امیدوارم فردا بتوانم راهی فینال ۵۰ متر شوم.

در ادامه متین سهران ملی پوش شنای کشورمان پس از رکوردشکنی در بازی‌های آسیایی هانگژو در خصوص عملکردش گفت: خوشحالم در شروع مسابقات رکورد ۲۰۰ متر مختلط شنای ایران را بعد از ۱۴ سال شکسته و در گروهم صدرنشین شدم اما به واسطه حضور ستاره‌های نامدار در شنای قاره آسیا صعود نکردم و حذف شدم.

ملی پوش شنای ایران ادامه داد: حضور قهرمانان بزرگ جهان و المپیک در شنای آسیا بیانگر کلاس بالای این رشته در قاره کهن است. سطح کیفی بازی‌های آسیایی نیز به خاطر حضور و استقبال خوبی که آنها از این رویداد در هانگژو داشتند بسیار بالا است.

سهران خاطرنشان کرد: اگرچه اولین حضورم در بازی‌های آسیایی را تجربه می‌کنم اما چینی‌ها در میزبانی تا امروز فوق‌العاده بودند. امیدوارم در دو رشته ۵۰ و ۲۰۰ متر آزاد (فردا و سه‌شنبه) بتوانم بهترین نتیجه را کسب کرده و برای کاروان ایران افتخارآفرین باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه