اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نظر سرمربی و عضو تیم ملی تنیس‌روی‌میز پس از صعود؛

لطف‌الله‌نسبی: امیدوارم با برد ژاپن مردم را خوشحال کنیم/ هدایی: روزمان باشد می‌توانیم ژاپن را ببریم!

لطف‌الله‌نسبی: امیدوارم با برد ژاپن مردم را خوشحال کنیم/ هدایی: روزمان باشد می‌توانیم ژاپن را ببریم!
سرمربی و عضو تیم ملی تنیس‌روی‌میز پس از صعود در بازی‌های آسیایی، به اظهارنظر پرداختند.

به گزارش خبرنگار اعزامی شبکه اطلاع رسانی دانا به هانگ‌ژو؛ جمیل لطف الله نسبی سرمربی تیم ملی تنیس روی میز کشورمان پس از پیروزی تیم ملی تنیس روی میز مقابل ویتنام و صعودش به مرحله یک چهارم نهایی بازی‌های آسیایی هانگژو اظهار داشت: خوشبختانه بچه‌ها بازی خوبی را انجام دادند و ۳ بر صفر بردیم. ویتنام تیمی بود که در مسابقه‌های قبلی خود تیم‌های خوبی را اذیت کرده بود.

وی در مورد دیدار حساس تیم ملی تنیس روی میز ایران مقابل ژاپن اظهار داشت: امیدوارم در بازی با ژاپن هم نتیجه خوبی را کسب کنیم. با توجه به بردی که افشین نوروزی مقابل نماینده ژاپن در قهرمانی آسیا داشت، امیدواریم بازیکنان دیگر هم امروز به پیروزی برسند.

لطف‌الله‌نسبی درباره وضعیت ملی‌پوشان تنیس روی میز کشورمان گفت: امیدواریم با برد ژاپن موجی از شادی و نشاط را به مردم تقدیم کنیم. امیرحسین هدایی هرچه جلوتر می‌رویم خودش را بهتر پیدا می‌کند و امروز هم خیلی خوب مسابقه را جمع و جور کرد. نوشاد هم وضعیت خوبی دارد، اما نیما امروز یک مقدار کسالت داشت. در مجموع هر دو شرایط خوبی دارند.

همچنین امیرحسین هدایی پس از پیروزی تیم ملی تنیس روی میز مقابل ویتنام اظهار داشت: بازی خیلی خوب بود، هر چند با تأخیر شروع شد و یک مقدار سرد شده بودیم، اما رفته رفته بهتر شدیم. حریف هم خیلی خوب بود و در بازی با چین هم ۳ بر ۲ باخته بود. هرچند گیم اول را باختم، اما در گیم‌های بعدی خوب بازی را جمع کردم.

ملی‌پوش تنیس روی میز در مورد دیدار با ژاپن و احتمال صعودش به نیمه نهایی تأکید کرد: امیدوارم بازی مهم‌ مقابل ژاپن را هم ببریم. فکر می‌کنم بتوانیم پیروز شویم. هم من و هم نوشاد و نیما بازیکنان اصلی آنها را قبلاً برده‌ایم. این مسابقه بیشتر ذهنی است و باید پایاپای بجنگیم. باید با روحیه صد درصد برای برد برویم. اگر روزمان باشد می‌توانیم این پیروزی را به مردم هدیه کنیم.

هدایی راجع به تشویق تماشاگران نیز گفت: به خاطر رالی‌های خوبی که این مسابقه داشت، آنها هم هیجان زده می‌شدند و تشویق می‌کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه