اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

5 عامل افزایش تولید گندم در سال جاری

5 عامل افزایش تولید گندم در سال جاری
معاون امور زراعت جهاد کشاورزی با اشاره به 5 دلیل افزایش تولید گندم ، گفت: استفاده از بذر مناسب مهمترین مولفه بود که امسال هم تلاش کردیم 450 هزار تن بذر مناسب برای کشت سال جدید آماده کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علیرضا مهاجر امروز در مراسم آغاز سال زراعی جدید که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاونان، مسئولان و کشاورزان در سالن توسعه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، به تلاش بی‌نتیجه برای واردات گندم و روغن از یکی از کشورها اشاره کرد و گفت: از سوی دولت مأمور شده بودم که از یکی از کشورها گندم و روغن وارد کنم. ابتدا آنها با خوشرویی از ما استقبال کردند اما روز آخر گفتند تنها می‌توانیم 45 هزار تن گندم و 5 هزار تن روغن به شما بدهیم. درحالی‌که این رقم بسیار ناچیز است.

معاون امور زراعت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما سه روز به همراه سفیر کشورمان در آن کشور مشغول مذاکره بودیم اما دست خالی برگشتیم، گفت: دشمن اگر بداند دستمان خالی است، فشار بیشتری می‌آورد و ما باید قدر این نعمت و موهبت الهی که امسال در تولید گندم‌مان خودکفا شده‌ایم، بدانیم و برای سال‌ آینده برنامه‌ریزی کنیم.

مهاجر اشاره نکرد که تلاش نافرجام برای واردات این دو محصول اساسی آیا در دولت فعلی یا دولت قبل انجام شده است.

 میزان دقیق خرید تضمینی گندم امسال اعلام شد

معاون امور زراعت جهاد کشاورزی در این مراسم اعلام کرد که خرید تضمینی گندم امسال 10 میلیون و 340 هزار و 914 تن شد.

وی افزود: کل خرید تضمینی گندم در سال 1400 به میزان 4.5 میلیون تن و در سال 1401 به میزان 7.5 میلیون تن بوده است. ما این افزایش تولید را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به رغم خشکسالی‌ها داشته‌ایم.

* 5 عامل افزایش تولید گندم در سال جاری

مهاجر به 5 دلیل افزایش تولید گندم اشاره کرد و گفت: استفاده از بذر مناسب مهمترین مولفه بود که امسال هم تلاش کردیم 450 هزار تن بذر مناسب برای کشت سال جدید آماده کنیم.

معاون امور زراعت جهاد کشاورزی اظهار داشت: استفاده از کود و سم مناسب دومین عامل در موفقیت تولید گندم بود.

وی همچنین اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که با همکاری ستاد اجرای فرمان امام خمینی(ره) انجام شده را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سومین عامل در افزایش تولید این محصول اساسی اعلام کرد.

مهاجر افزود: مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها از دیگر عوامل مؤثر در افزایش تولید بود.

معاون امور زراعت جهاد کشاورزی تصریح کرد: استفاده از تکنیک‌های فنی و مهندسی و نیز عمل کردن کشاورزان به توصیه‌های مروجان عامل دیگر در بالا رفتن تولید این محصول اساسی بوده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه