اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شمار سالن های سینما به ۷۹۰ واحد رسیده است

شمار سالن های سینما به ۷۹۰ واحد رسیده است
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شمار سالن های سینمایی طی فعالیت دولت کنونی از ۵۷۰ به ۷۹۰ سالن رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، اصغر امیرنیا در دومین جشن مهر سینمای ایران و نخستین جشن مهر سینمای مازندران در بابلسر، با فعالان و هنرمندان سینمای مازندران در یک رویداد بزرگ هنری و سینمایی همراه شد.

وی که در جمع جامعه سینمایی مازندران حامل سلام محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و خزاعی معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی بود، اعلام کرد: «ما کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ شأنیت و منزلتی جز خدمتگزاری و فراهم کردن بستر فعالیت برای اصحاب فرهنگ و هنر نمی‌شناسیم و اگر همکار یا کارمندی نسبت به این جامعه فرهیخته توهین کند یا اسباب ناراحتی را فراهم کند، جای او در فرهنگ و ارشاد نیست».

امیرنیا با اشاره به داستان حضرت «خضر نبی» که به خوبی روشنگری می‌کند، گفت: در مبانی هنر؛ از قرآن، احادیث ائمه اطهار علیهم السلام و آموزه‌های دینی الهام می‌گیریم.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بعد از انقلاب نیز وقتی از امام خمینی (ره) درباره سینما نظر خواستند ایشان فرمودند: «ما با سینما مخالف نیستیم، ما با فحشا مخالفیم».

وی بیان کرد: رهبر انقلاب نیز درباره سینما فرمودند: «بلاشک سینما یک هنر برتر است؛ یک روایتگر کاملاً مسلط - که هیچ روایتگری تاکنون در بین این شیوه‌های هنری روایت یک واقعیت و یک حقیقت، تا امروز به این کارآمدی نیامده - و یک هنر پیچیده و پیشرفته و متعالی است».

امیرنیا با اشاره به اینکه تئاتر نیز ریشه در سینما دارد و بستری برای سینماست، اشاره‌ای به این سخن رهبری داشت که «یک تئاتر خوب بالاتر از صد منبر است».

نماینده سازمان سینمایی و سمعی بصری کشور ادامه داد: فیلم‌های میرباقری و مرحوم سلحشور به طوری است که تک تک افراد به راحتی می‌توانند آن را درک و فهم، با آن زندگی و آن را درک کنند و ما از سینماگران کشورمان همین انتظار را داریم.

امیرنیا با بیان اینکه اهمیت فیلمساز به حدی در جوامع بالاست که به راحتی می‌تواند موضوعات مختلف را القا کند، گفت: اگر آمریکا می‌خواهد به جایی حمله کند یا اسلام‌هراسی و بحث تروریسم را القا کند؛ به راحتی فیلم ۲۴ می‌سازد تا ذهنیت جامعه را هدایت کند یعنی علاوه بر اینکه در اختیار حاکمیت است آنقدر در ذهن مردم جا می‌اندازد تا آن را بپذیرند.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: اگر سینمای ایران نتواند توصیف درستی از مردم و ارزش‌های کشورش داشته باشد، سایر جوامع تحت تأثیر القائات نادرست، هر طور که بخواهند درباره ما قضاوت می‌کنند و از این‌رو نقش سینما بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: ما تمدن چندین هزار ساله داریم و زمانی که کشورهای اروپایی جایگاهی نداشتند و کشوری چون فرانسه حتی عمومی‌ترین امکانات را نداشت ما پیشرفته و از اولین‌ها در جهان بودیم، بنابراین جایی بهتر از سینما برای بیان این تمدن نیست.

نماینده سازمان سینمایی و سمعی بصری کشور با تاکید بر اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه دارد از هنرمندان حمایت کند، گفت: این حمایت‌ها براساس ظرفیت‌ها و امکانات ماست که باید آن را افزایش دهیم، تا قبل از دولت سیزدهم ۵۷۰ سالن سینمایی داشتیم و اکنون این تعداد به ۷۹۰ سالن رسیده است.

امیرنیا با انتقاد از جای خالی آموزش هنرهای گروهی در کتاب‌های مدارس تصریح کرد: وقتی کتاب هنر تدریس می‌شود؛ در نقاشی و خوشنویسی استاد داریم و بقیه هنرها را فراموش کردیم، لذا پیشنهاد می‌شود که در این درس، هنرهای گروهی مانند سینما و تئاتر را نیز آموزش بدهند.

وی در پایان از مدیران آموزشگاه‌های آزاد هنری خواست که در فعالیت‌های خود صرفاً به درآمدزایی توجه نکنند بلکه به آموزش نسل آینده نیز بیندیشند و مطمئن باشند اگر کار با این دیدگاه انجام شود، درآمدزایی نیز اتفاق می‌افتد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه