اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دوومیدانی کاران ایران پس از مسابقات امروز چه گفتند؟

تفتیان: رقیبان سختی دارم/ سپهرزاد: امیدوارم دوندگان ۱۰۰ متر ایران به مدال برسند

تفتیان: رقیبان سختی دارم/ سپهرزاد: امیدوارم دوندگان ۱۰۰ متر ایران به مدال برسند
دوومیدانی کاران ایران پس از مسابقات امروز صحبت کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا به هانگژو؛ در اولین روز از رقابت‌های دوومیدانی بازی‌های آسیایی هانگژو، دوندگان سرعتی ایران در ماده دوی ۱۰۰ متر کار خود را آغاز کردند.

اسماعیل‌نژاد در گروه سوم به رقابت پرداخت که در پایان با ثبت زمان ۱۱.۵۷ ثانیه فینالیست شد. همچنین فصیحی در گروه دوم حضور داشت و با ثبت زمان ۱۱.۷۰ ثانیه در جایگاه چهارم گروه خود ایستاد و از رسیدن به فینال بازماند.

حسن تفتیان نیز در گروه سوم رقابت دوی ۱۰۰ متر حضور داشت که زمان ۱۰.۴۲ ثانیه را ثبت کرد و در جایگاه دوم گروه خود قرار گرفت و به این ترتیب به نیمه‌نهایی صعود کرد.

اسماعیل نژاد: حریف اصلی من از چین بود

حمیده اسماعیل نژاد پس از صعود به فینال در گفتگویی کوتاه گفت: حریف اصلی من از چین بود. او از کشور میزبان بود اما من خوشبختانه با صددرصد توانم شرکت کردم و امیدوارم فردا بهتر از امروز بدوم.

تفتیان: رقیبان سختی دارم

حسن تفتیان با دوم شدن در گروهش به نیمه نهایی ماده دو ۱۰۰ متر مردان صعود کرد. تفتیان پس از صعود در گفتگویی کوتاه گفت: رقیبان سختی دارم. خیلی به حریفان فکر نمی کنم. امیدوارم رقبایم قوی تر از دوره قبل نباشند. چون آنها در سطح جهانی بودند.

سپهرزاد: امیدوارم دوندگان ۱۰۰ متر ایران به مدال برسند

سپهرزاد مدیر تیم های ملی دوومیدانی در خصوص  نتیجه دوندگان ۱۰۰ متر ایران اظهار داشت: ما فکر می کردیم  با درخشش زنان دو تا فینالیست داشته باشیم. حتی مدال هم بگیریم. مخصوصا فرزانه فصیحی که فکر می کردم نتیجه خوبی بگیرد و دوومیدانی و ایران را صاحب مدال کند.

او در خصوص فینالیست شدن حمیده اسماعیل نژاد و احتمال رفتن روی سکو بیان کرد: ما با یک نگاه ویژه و اینکه دوست داریم او مدال بگیرد، به فینال نگاه می کنیم. به هر حال ورزشکاران با ۱۰۰ درصد آمادگی شأن شرکت کرده اند و امیدوارم او صاحب مدال شود.

هادی سپهرزاد درباره حسن تفتیان اضافه کرد: اوبه خوبی مدیریت کرد تا با کمترین فشار برای نیمه نهایی برود. ا میدوارم به فینال برسد و با یک رکورد خوب به به مدال برسد.

مدیر تیمهای ملی دوومیدانی درباره رقبای این دوره تفتیان گفت: رکورددار آسیا نیامده و این مسئله کمک می کند تا مدال خوشرنگ تری بگیرد.

وی همچنین  در ارزیابی اش از روز اول پیکارهای دوومیدانی در بازیهای آسیایی گفت: زنان در پرتاب چکش با وجود باران رکوردهای خوبی زدند. ورزشکاران در مجموع بهترین رکورد های سالشان را زدند. در کل چینی ها با تمام قوا آمدند و کسب مدال برایشان مهم بود. در ضمن باید گفت پتانسیل دوومیدانی ایران در همین حد است. انشالله بچه ها بتوانند مزد زحماتشان را بگیرند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه