logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

نظر سرمربی و وزنه‌بردار ایران پیش از شروع رقابت‌ها؛

نصیرشلال: کشتی با وزنه‌برداری قابل مقایسه نیست/ دهدار: می‌خواهم دل مردم را شاد کنم

نصیرشلال: کشتی با وزنه‌برداری قابل مقایسه نیست/ دهدار: می‌خواهم دل مردم را شاد کنم
سرمربی و عضو تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان پیش از شروع رقابت‌های بازی‌های آسیایی صحبت کردند.

به گزارش خبرنگار اعزامی شبکه اطلاع‌رسانی دانا از هانگ‌ژو؛ رقابت‌های وزنه‌برداری بازی‌های آسیایی در روز دهم مسابقات آغاز خواهد شد و نمایندگان کشورمان به روی تخته هانگ‌ژو خواهند رفت.

نصیرشلال: کشتی با وزنه‌برداری قابل مقایسه نیست

نواب نصیر شلال درباره رقابت وزنه‌برداران ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو اظهار داشت: حسین سلطانی در فاصله بین مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی، توانسته روی مصدومیت‌اش کار کند و شرایط خود را بهبود بخشد. حسین فردا (چهارشنبه) روی تخته خواهد رفت و امیدواریم که بتواند عملکرد بهتری نسبت به مسابقه قبلی‌اش داشته باشد، البته سلامتی ورزشکار برای ما در اولویت است و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا سلامتی کسی به خطر نیفتد.

وی در مورد وضعیت مصدومیت آیت شریفی خاطرنشان کرد: شرایط آیت خیلی بهتر شده است. پس از رقابت‌های جهانی اردویی حدوداً ۱۰ روزه در چین داشتیم و این فاصله کمک بزرگی کرد تا شرایط بچه‌ها بهتر شود. شریفی و سلطانی شرایط جسمی بهتری دارند و از لحاظ روحی بهتر هستند. حالا به آنها این فرصت داده شده تا در این رقابت‌ها حاضر باشند و امیدواریم نماینده‌های خوبی برای وزنه‌برداری کشورمان باشند.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری درباره وزنه زدن رضا دهدار و میرمصطفی جوادی در دسته بالاتر، به‌خاطر تفاوت اوزان بین مسابقات جهانی و بازی های آسیایی گفت: شرایط قطعاً متفاوت و سخت‌تر می‌شود؛ مخصوصاً برای جوادی. او در دسته ۸۹ کیلوگرم وزنه زده و هنوز وزنش کامل نشده بود. رقبای چینی مصطفی شرایط متفاوتی با او دارند اما وزنه‌بردار ما هم شرایط خوبی دارد و باتجربه است. فارغ از همه مسائل امیدواریم جوادی یک رقابت خوب هم از خودش نشان بدهد.

نصیرشلال درباره اینکه بهداد سلیمی گفته بود وزن مدال‌آوری کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو روی دوش وزنه‌برداری، کشتی و تکواندو افتاده، تصریح کرد: کشتی و وزنه‌برداری با هم قابل مقایسه نیستند و در خیلی از مسائل از ما پیش هستند. برای نمونه آنها توانستند یکی دو نفر از قهرمانان جهان و المپیک خود را برای این مسابقات تغییر بدهند و نفرات دیگری را جایگزین کنند، اما متأسفانه ما در تیم وزنه‌برداری همین چند نفر هستیم!

« دست ما در ارنج کردن باز نیست»، وی ضمن بیان این جمله عنوان کرد: ما نمی‌توانیم خودمان را با کشتی مقایسه کنیم. ان‌شاءالله وزنه‌برداری هم بتواند در سال‌های آینده پشتوانه‌سازی کند و در مسابقات مهم یا تورنمنت‌هایی که فاصله آنها کم است، ورزشکاری برای جابجایی داشته باشد.

دهدار: می‌خواهم دل مردم را شاد کنم

رضا دهدار، ملی‌پوش وزنه‌برداری ایران که در بازی‌های آسیایی هانگژو باید در یک وزن بالاتر وزنه بزند، درباره شرایط خودش بیان داشت: تقریباً دو هفته است که در‌ چین هستیم و خدا را شکر تمرینات خوبی داشته‌ایم. این نخستین تجربه من در بازی‌های آسیایی است. همیشه دوست داشتم در این رقابت‌ها شرکت کنم و مدال بگیرم.

وی با بیان اینکه کار سختی پیش رو دارد، گفت: دسته ۱۰۲ کیلوگرم در بازی‌های آسیایی وجود ندارد و من مجبورم در دسته بالاتر وزنه بزنم. وزن من زیاد نشده و همین مسئله، کار را سخت می‌کند. قهرمان های بزرگی در این دسته هستند، اما تمام تلاشم را می‌کنم تا بهترین عملکرد را داشته باشم. می‌دانم که رقابت بسیار سخت است و من هم تلاش می‌کنم نظر کادر فنی را جلب کنم. نمی‌دانم چه نتایجی در این بازی‌ها رقم می‌خورد، اما می‌خواهم دل مردم کشورم را شاد کنم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه