اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هواشناسی ایران چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۱۲؛

هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی/ بارش‌های سیل‌آسا در۷ استان

هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی/ بارش‌های سیل‌آسا در۷ استان
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی از بارش‌‌های سیل‌آسا و طغیان رودخانه‌ها طی فردا پنجشنبه در ۷ استان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در استان‌های آذربایجان غربی،‌ آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز،‌ تهران،‌ قم، شمال ایلام و لرستان و از اواخر وقت در خراسان شمالی بارندگی، رعدوبرق وزش باد شدید موقتی روی می دهد.

فردا پنجشنبه این شرایط برای استان‌های آذربایجان غربی،‌ آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی،‌خراسان رضوی، زنجان، ارتفاعات قزوین، البرز، تهران و سمنان پیش‌بینی شده،‌ ضمن این‌که در مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ و وقوع پدیده گردوخاک وجود دارد.

شدت بارش‌های امروز برای استان‌های آذربایجان غربی،‌ آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و فردا برای گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی است.

روز جمعه در شمال شرق کشور و شنبه هفته آینده در برخی مناطق غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است.

چهارشنبه در بخش‌هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز،‌ پنجشنبه در شمال شرق، شرق، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز و جمعه در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. از امروز تا روز جمعه دما هوا در نیمه شمالی کشور 4 تا 8 درجه کاهش می‌یابد.

امروز و فردا دریای خزر و روز جمعه خلیج‌فارس مواج است.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: پنج‌شنبه 1402/07/13

زمان پایان: پنج‌شنبه 1402/07/13

نوع مخاطره: بارش باران، رعدوبرق، در برخی مناطق احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقت (در مناطق مستعد همراه با گردوخاک)

منطقه اثر: مازندران، گلستان، شرق و شمال خراسان شمالی، اردبیل، گیلان

اثر مخاطره: سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، وزش باد شدید موقت، صاعقه، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی، شکستن درختان کهنسال، اختلال در ناوگان حمل نقل هوایی، ریلی و جاده‌ای و آسیب به محصولات کشاورزی.

توصیه: پرهیز از توقف و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در سفرهای برون شهری، عدم فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و محدودیت در فعالیت‌های کشاورزی.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه