logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد

پذیرش بالغ بر ۱۷ هزار نفر در آزمون آموزگاری/ کسری معلم دو ساله ایجاد نشده که دو ساله از بین رود

پذیرش بالغ بر ۱۷ هزار نفر در آزمون آموزگاری/ کسری معلم دو ساله ایجاد نشده که دو ساله از بین رود
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر در آزمون آموزگاری پذیرفته شده‌اند، گفت: پیش بینی ما این است که تا آخر مهر ماه تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری را تمام کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضامراد صحرایی در حاشیه جلسه هیات دولت درباره کمبود معلم در مدارس اظهار کرد: اگر بخواهیم مبتنی بر استانداردها آمار دهیم باید بگوییم که در آموزش و پرورش قریب به ۲۰۰ هزار معلم کمبود سنواتی داریم.

وی با اشاره به برگزاری ارزیابی تکمیلی  در آزمون آموزگاری و دبیری یادآور شد: کاری که همکاران ما در این دوره کردند ستودنی است. خرداد، تیر، مرداد و شهریور مهم ترین و پیچیده ترین فرآیند ساماندهی و سازماندهی را انجام دادیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال ۷۵ هزار معلم جدید جذب می کنیم، تصریح کرد: علاوه بر جذب این ۷۵ هزار معلم جدید، از طریق به کارگیری پیشکسوتان و بازنشستگان و به کارگیری دانشجویان سال سوم و چهارم دانشگاه فرهنگیان و ظرفیت‌هایی از این دست کمبود خود را جبران می‌کنیم.

به گفته صحرایی، از ۷۵ هزار ردیف استخدامی ویژه آموزش و پرورش، ۲۵ هزار ردیف مربوط به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و باقی ردیف‌ها مربوط به جذب از طریق برگزاری آزمون آموزگاری و دبیری و هنرآموزی بوده است.

وی توضیح داد: دو ردیف استخدامی ما که مربوط به معلمان ابتدایی و معلمان هنرستان‌ها و دبیران متوسطه بود، اجرا شده است. نتایج آزمون آموزگاری اعلام شد. ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر پذیرفته شدند. برای این آزمون تکمیل ظرفیت نیز خواهیم داشت. برای تکمیل ظرفیت نیز باید از نو دفترچه صادر شود تا همه امکان شرکت داشته باشند. پیش بینی ما این است که تا آخر مهر ماه تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری را تمام کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هنوز نتایج نهایی آزمون دبیری اعلام نشده است، ادامه داد: دلیل اینکه الان شاهد این شرایط (کمبود معلم) هستیم، این است که هنوز نتایج یکی از آزمون‌های ما به طور کامل اعلام نشده است. اما اینکه می‌گویند «ما معلم در کلاس نداریم» را باید اصلاح کنیم، چراکه همه آموزش و پرورش معلم است و رده شغلی همه ما در آموزش و پرورش از دبیر گرفته تا وزیر، همه معلم هستیم. لذا وقتی کلاسی خالی است باقی معلمان ما کلاس را پر می‌کنند، کار تدریس بچه‌ها ادامه پیدا می‌کند تا معلم اصلی بچه‌ها ملحق شود.

صحرایی با طرح این پرسش که مگر این کسری معلم در دو سال این دولت ایجاد شده است؟، خاطر نشان کرد: این کسری زمانی شروع شد که ظرفیت دانشگاه فرهنگیان که دانشگاه راهبردی نظام است به زیر ۴۰۰۰ نفر رسید و امروز آثار آن سیاست غلط را در آموزش و پرورش می‌بینیم. سیاست تامین معلم به جای تربیت معلم امروز اثر خود را نشان داده است و این دولت می خواهد این سیاست را به تربیت معلم باز گرداند.

وی در پایان سخنان خود تاکید کرد: این دولت ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را امسال ۲۰ درصد افزایش داد و سال‌ آینده نیز این کار را خواهد کرد ولی این کسری دو ساله ایجاد نشده که دو ساله برطرف شود. گرچه این دولت در انجام کارهای جهادی و چند پله را با یک قدم برداشتن خود را نشان داده است. ان شاءالله در پایان این دولت به جایی برسیم که این مساله به طور جدی حل شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه