اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حزب الله:

تروریست ها با حمایت خارجی به صحنه بازگشته اند/ عزم سوریه نمی‌شکند

تروریست ها با حمایت خارجی به صحنه بازگشته اند/ عزم سوریه نمی‌شکند
حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن حمله تروریستی در دانشکده افسری حمص سوریه تاکید کرد که گروه های تروریستی بار دیگر با حمایت های خارجی برای نقش آفرینی جنایتکارانه خود به صحنه بازگشته اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حزب الله لبنان روز جمعه در بیانیه ای حمله تروریستی به مراسم دانش آموختگی افسران دانشکده جنگ سوریه و کشته و زخمی شدن ده ها شهروند نظامی و غیرنظامی سوری را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: این جنایت زشت باردیگر بر حقانیت نبرد بیش از یک دهه اخیر با گروه های تروریستی و مقابله با حامیان و گردانندگان منطقه ای و بین المللی آن ها و خطرات توطئه جهانی ادامه دار علیه سوریه و ملت مقاوم آن تاکید دارد.

گروه های تروریستی بار دیگر با حمایت آشکار خارجی برای نقش آفرینی جنایتکارانه خود به صحنه بازگشته اند و این اقدام آن ها هر زمان که زندگی در سوریه به حالت عادی بازمی گردد، تکرار می شود.

بر اساس این بیانیه، هر بار که ملت سوریه با وجود تحریم های ظالمانه ای که رنج های این ملت را در همه بخش ها، دوچندان کرده است، اندکی روی آرامش و ثبات را می بینند، این گروه ها وارد صحنه می شوند.

حزب الله لبنان این فاجعه را به ملت و رئیس جمهوری سوریه و ارتش این کشور تسلیت گفت و بر ایستادگی کامل در کنار رهبران، ارتش و ملت سوریه در نبرد با تروریسم تاکید کرد.

مقاومت اسلامی لبنان تاکید کرد که این فاجعه دردناک نمی تواند عزم سوریه را سست کند، بلکه بر عزم و اراده و قدرت سوریه برای مقابله، پیروزی و حفظ یکپارچگی در سرزمین خود می افزاید.

جشن دانش آموختگی افسران دانشکده جنگ سوریه در شهر حمص روز پنجشنبه با پهپاد مورد حمله تروریستی قرار گرفت.

در این جشن که با حضور غیرنظامیان و خانواده های افسران برگزار شده بود، ده ها نظامی و غیرنظامی کشته و ده ها تن دیگر زخمی شدند.

وزارت بهداشت سوریه روز جمعه در آخرین آمار اعلام کرد که در این حمله تروریستی ۸۹ نفر از جمله ۳۱ زن و ۵ کودک کشته شدند.

وزارت بهداشت سوریه، شمار زخمی ها را نیز ۲۷۷ نفر اعلام کرد.

این در حالی است که خبرگزاری فرانسه به نقل از دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرده که شمار کشته‌شدگان حملات پهپادی به دانشکده افسری حمص، دست‌کم ۱۱۲ نفر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه