اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمایت انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان فیلیپین از عملیات طوفان الاقصی

حمایت انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان فیلیپین از عملیات طوفان الاقصی
انجمن اسلامی فارغ التحصیلان فیلیپین طی بیانیه ای در حمایت از عملیات طوفان الاقصی تاکید کرد: این عملیات ضمن نفی اقدام بیهوده عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ثابت کرد که اگر کشورهای عربی و اسلامی به جای تلاش برای برقراری ارتباط با اسرائیل به حمایت از فلسطینی های مظلوم بپردازند، تشکیل دولت فلسطینی و آزادی قدس شریف امکانپذیر خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ متن بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان فیلیپین در حمایت از عملیات طوفان الاقصی به شرح زیر است‌؛ 

بسم الله قاِصمِ الجَّبارینَ

وَالَّذِینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا

عملیات پیروزمندانه و بی سابقه مجاهدین فلسطین تحت عنوان«طوفان الاقصی»که علیه اشغالگران صهیونیست انجام شد نشان داد که امکان آزادسازی سرزمین های اشغالی فلسطینی ها در کرانه باختری و دیگر مناطق اشغال شده در لبنان و سوریه، در یک قیام عمومی فلسطینی ها با کمک گروه های مقاومت وجود دارد. تردیدی نیست که اقدام رزمندگان فلسطینی به اسرائیل در دفاع از حقوق مسلم و انکار ناپذیر خود و واکنش منطقی آنان نسبت به جنایت مکرر صهیونیست‌ها بوده و مورد حمایت آزادگان جهان و بخصوص جهان اسلام است.

این عملیات ضمن نفی اقدام بیهوده عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ثابت کرد که اگر کشورهای عربی و اسلامی به جای تلاش برای برقراری ارتباط با اسرائیل به حمایت از فلسطینی های مظلوم بپردازند، تشکیل دولت فلسطینی و آزادی قدس شریف امکانپذیر خواهد شد.

اینک با افزایش تلفات رژیم صهیونیستی و ناتوانی در میدان جنگ،این رژیم مذبوحانه با هدف قراردادن مردم بی دفاع و مراکز غیر نظامی در غزه،بر انبوه جنایات خود می افزاید. بر اساس کنوانسیون های ژنو مصوب 1949 و پروتکلهای الحاقی آنها مصوب 1977، غیرنظامیان و تمامی کسانی که در جنگ مشارکت ندارند نباید تحت هیچ شرایطی مورد هدف حمله قرار گرفته و باید تحت حمایت دولتها و مجامع بین المللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد باشند. شورای امنیت سازمان ملل متحد و نهادهای بین المللی موظف هستند با محکوم کردن جنایات اسرائیل علیه افراد و اماکن غیرنظامی از جمله برج مسکونی فلسطین، از نقض مقررات بین المللی جلوگیری کنند.

انجمن اسلامی فارغ التحصیلان فیلیپین ضمن حمایت قاطع از جهاد مقدس فرزندان مقاومت در فلسطین، حمله به زنان و کودکان و تداوم ظلم اشغال‌گران صهیونیست را محکوم کرده و از همه ملت‌های مسلمان بخصوص اعضای انجمن های اسلامی در خارج از کشور می‌خواهد در حمایت از حقوق ملت مظلوم فلسطین به صحنه آمده و در این مسیر،از هیچ کوششی دریغ نورزند.

إن تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه