اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امیریل ارجمند در گفت و گو با دانا مطرح کرد؛

همه مردم دنیا از اسرائیلی‌ها بیزارند

همه مردم دنیا از اسرائیلی‌ها بیزارند
بازیگر فیلم ضد صهیونیستی «شکارچی شنبه» با اشاره به تفکر خاص و خطرناک صهیونیست ها که معتقداند از همه دنیا برتر، باهوش تر و بهترند، گفت که همین باعث شده تا همه مردم دنیا از آنها متنفر و بی زار باشند.

امیریل ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به تفکر خاص و خطرناک صهیونیست ها گفت: ابتدا این نکته را عرض کنم که به نظر من باید بین اسرائیلی ها و صهیونیست ها تفاوت جدی قائل شد؛ چون این تفکری کاملا یک طرفه است. آنها یک مثال معروف دارند و می گویند: وقتی می بینی که یک جوانی سرش را خیره به افق گرفته و ایستاده حرکت می کند، قد بلند، سترگ و مصمم حرکت می کند و دستانش را با اراده تکان می دهد، شک نکن که یک یهودی است. یعنی از زمان کودکی و در آموزه های تربیتی به آنها یاد می دهند که شما از بقیه خاص ترید! متفاوت ترید! و همین باعث شده که آنها وقتی بزرگ می شوند، نسبت به همه دنیا حس برتری دارند و این چقدر به جهان ضربه زده است.

ارجمند ادامه داد: وقتی شما تاریخ این قوم را مطالعه می کنید، می بینید که این شیوه برتری خواهی از همان ابتدا در آنها وجود داشته است که ما تافته جدا بافته ای نسبت به بقیه اقوام هستیم. ما قوم با دانش تری، با علم تری، با ایمان تری نسبت به بقیه هستیم و این تفکر خطرناکی است که سال ها نتیجه آن را در برخورد با فلسطینی ها دیده ایم. اصلا همین تفکر است که همه مردم دنیا از آنها بیزارند و سعی می کنند به هر نحوی آنها را از خودشان دور نگه دارند و همه این ها باعث شد که فیلم «شکارچی شنبه» شکل بگیرد. فیلمی که آقای شیخ طادی سعی کردند همه این نکات را در آن تصویرسازی کنند.

امیریل ارجمند در ادامه با ذکر خاطره ای از فیلم «شکارچی شنبه» گفت: بر اساس فیلمنامه ای که پرویز شیخ طادی تایید کرده بود، قرار بود همه نقش های اصلی این فیلم کشته شوند. من نقش یک مرد مصری را بازی می کردم و به شیخ طادی اصرار کردم که اجازه نمی دهم این مرد مصری توسط این بچه اسرائیلی کشته شود و به کارگردان گفتم که باید یکی از اینها زنده بماند! و همین باعث شد که آن مرد مصری زنده بماند و همین بزرگترین خاطره «شکارچی شنبه» است.

گفتنی است فیلم سینمایی «شکارچی شنیه» به نویسندگی و کارگردانی پرویز شیخ طادی و با بازی علی نصیریان، امیریل ارجمند، دارین حمزه، مهدی فقیه، محمدجواد جعفرپور، سیلوا آندرانسیان و آرسینه سوکیاسیان با ماهیت ضد صهیونیستی ساخته شده و بارها از تلویزیون پخش شده است. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه