logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در دیدار روسای‌ بانک مرکزی ایران و عمان؛

استفاده از منابع ارزی ایران در عراق برای توسعه همکاری اقتصادی با عمان

استفاده از منابع ارزی ایران در عراق برای توسعه همکاری اقتصادی با عمان
در دیدار روسای‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و عمان بر ضرورت استفاده حداکثری از منابع ارزی انتقالی ایران از عراق به عمان تاکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان در حاشیه اجلاس سالانه بین‌المللی صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در مراکش، در دیدار و گفتگو با طاهر بن سالم العمری رئیس‌کل بانک مرکزی عمان، توسعه مناسبات پولی و بانکی و تجاری با عمان را مورد تاکید قرار داد.

با توجه به انتقال بخشی از منابع ارزی ایران در عراق به عمان و همچنین تجربه قبلی همکاری‌های خوب بانک‌ مرکزی عمان در انتقال و مصرف منابع مسدودی، ضرورت تسریع در استفاده از این منابع جدید ارزی برای اهداف تجاری و توسعه همکاری‌های سازنده اقتصادی ایران و عمان، محور دیگر مذاکرات روسای کل بانک مرکزی دو کشور در مراکش بود.

رئیس‌کل بانک مرکزی عمان نیز در این دیدار ضمن اعلام تعهد این کشور به همکاری‌های بانکی و پولی در خصوص منابع انتقالی ایران، بر ضرورت توسعه همکاری‌های دوجانبه اقتصادی تاکید کرد. 

بر اساس این گزارش، فرزین در حاشیه اجلاس سالانه صندوق بین المللی پول در مرکش با مدیران صندوق بین المللی پول و جمعی از روسای‌کل بانک مرکزی کشورهای منطقه و گروه بریکس راجع به افزایش همکاری‌های پولی و بانکی دیدار و گفتگو کرد.

کریمی معاون بین الملل بانک مرکزی نیز در حاشیه این اجلاس با مدیران ارشد چند کشور دیگر درباره همکاری‌های پولی و بانکی به رایزنی پرداخت .

اجلاس سالانه صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در سال 2023 به طور همزمان و از نهم تا پانزدهم اکتبر (17 تا 23 مهرماه 1402) در کشور مراکش برگزار شد.

این نخستین بار در 50 سال اخیر بود که این اجلاس‌ها در قاره آفریقا برگزار شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه