logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

روایت بورل از تماس با امیرعبداللهیان: ایران مانع تشدید تنش در منطقه شود

روایت بورل از تماس با امیرعبداللهیان: ایران مانع تشدید تنش در منطقه شود
لندن- ایرنا- جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تماس تلفنی خود با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان خبر داد و گفت: از ایران خواستم تا از نفوذ خود برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه استفاده کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بورل بامداد سه‌شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «با امیرعبداللهیان درباره وضعیت غزه صحبت کردم. موضع اتحادیه اروپا در محکومیت تروریسم و حفاظت از غیرنظامیان در همه حال روشن است».

وی با بیان اینکه «جلوگیری از گسترش درگیری‌ها در منطقه، به نفع همه است»، افزود: «از ایران خواستم تا از نفوذ خود برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه استفاده کند».

ساعاتی پیش هم سخنگوی بورل در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: «نماینده عالی (جوسپ بورل) از هر موقعیتی برای تشریح مواضع و انتظارات اتحادیه اروپا استفاده می‌کند.»

وی با اشاره به تماس تلفنی اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با وزیر امور خارجه کشورمان گفت که اتحادیه اروپا انتظار دارد ایران تلاش کند از ظرفیت‌های خود برای جلوگیری از گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه و نفوذ خود بر حماس برای توقف آنچه موج حملات تروریستی نیروهای مقاومت فلسطینی نامید، استفاده کند.

این مقام اروپایی با بیان اینکه بورل با نمایندگان کشورهای مسلمان منطقه هم در تماس است، افزود: اتحادیه اروپا انتظار دارد آن‌ها نیز در برابر تداوم حملات حماس موضع شفافی را اتخاذ و کمک کنند که غیرنظامیان به ویژه در غزه آسیب نبینند.

وی اضافه کرد که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تلاش است تا از تشدید تنش‌ها جلوگیری کند و طرف‌ها را به میز مذاکره برگرداند.

این درحالیست که مقامات جمهوری اسلامی ایران درباره بحران انسانی در غزه و تبعات حمایت‌های همه‌جانبه غرب از رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند.

وزیر امور خارجه کشورمان پیشتر در گفت‌ وگو با شبکه الجزیره تاکید کرد: ما از طریق حامیان رژیم صهیونیستی به آن اطلاع دادیم که اگر جنایاتش در غزه متوقف نشود، فردا دیر است.

وی همچنین اظهار امیدواری کرده بود که تلاش‌های سیاسی مانع از گسترش جنگ شود، در غیر این صورت هیچ کس نمی‌داند در یک ساعت آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

با ورود عملیات طوفان الاقصی به یازدهمین روز خود و ادامه کسب پیروزی‌های کم‌نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی، ارتش اسرائیل که از مقابله با رزمندگان فلسطینی مستاصل شده با بمباران جنون آمیز مناطق مسکونی، درمانی، مساجد و مکان‌های تجمع آوارگان فلسطینی در غزه، ۲ هزار و ۸۰۸ فلسطینی که بیشتر آنها کودک و زن هستند را به شهادت رساند.

رژیم جعلی صهیونیستی که تاکنون تلاش‌هایش برای توقف عملیات مقاومت در سرزمین‌های اشغالی به جایی نرسیده و سران این رژیم هنوز در شوک شکست بی نظیر مقاومت فلسطین به سر می‌برند، همچنان غیر نظامیان فلسطینی را هدف قرار می‌دهند و به دنبال کوچ اجباری فلسطینیان با تبدیل کردن غزه به زمین سوخته می‌گردند.

دولت‌های غربی از آغاز عملیات طوفان الاقصی، ضمن محکوم کردن نیروهای مقاومت، با رژیم صهیونیستی اعلام همبستگی کرده‌اند و چشمان خود را به روی هزاران کشته و زخمی در نوار غزه بسته‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه