اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

سومین عقب‌گرد بازار مسکن

سومین عقب‌گرد بازار مسکن
بازار مسکن شهر تهران با ثبت سومین تورم منفی، نیمه‌ی اول سال جاری را با آرامش قیمتی و رکود معاملات پشت سر گذاشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرکز آمار ایران اعلام کرد که تورم مسکن شهر تهران در شهریورماه منفی ۱.۷ درصد بوده است. بدین معنا که رشد قیمت در شهریور ۱۴۰۲ منفی شده است. ماه‌های تیر و مرداد نیز به ترتیب شاهد ثبت تورم منفی ۰.۷ و منفی ۲.۳ درصد بودیم. بر این اساس بازار مسکن شهر تهران سه ماهه تابستان را با عقب‌گرد قیمتی پشت سر گذاشت.

سومین عقب‌گرد بازار مسکن

درباره قیمت نیز متوسط وزنی و حسابی قیمت آپارتمان‌های مسکونی فروش رفته در شهر تهران به ترتیب به ۸۰ میلیون و ۸۳۸ هزار تومان و ۷۷ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان رسیده است.

از طرف دیگر بررسی‌های میدانی از افت شدید معاملات مسکن در پایتخت حکایت دارد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند به دلیل ایجاد انتظارات کاهشی و از دست رفتن توان خرید در سمت تقاضای مصرفی، معاملات به طور محسوسی در مقایسه با ماه‌های پایانی سال گذشته کاهش یافته و  تقاضای سرمایه‌گذاری نیز تحت تاثیر ثبات اقتصاد کلان از بازار مسکن خارج شده است.

درخصوص پیش‌بینی از وضعیت بازار ملک در نیمه دوم سال جاری نیز با توجه به تاثیر متغیرهای درونی و بیرونی بر این بازار نمی‌توان برآورد دقیقی ارایه کرد. اما تجربه نشان می‌دهد که معمولا بازار مسکن در سه ماهه پاییز دچار افت می‌شود. اگر شوکی از جانب بازارهای موازی به بخش مسکن وارد نشود می‌توان شرایط باثبات با احتمال کاهش قیمت را در پاییز برای بازار ملک متصور بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه