logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مخالفت قاطع وزرای خارجه ایران و عمان با کوچ اجباری ساکنان غزه

مخالفت قاطع وزرای خارجه ایران و عمان با کوچ اجباری ساکنان غزه
وزرای خارجه ایران و عمان امشب در تماسی تلفنی ضمن رایزنی درباره اوضاع غزه بر مخالفت قاطع با سیاست کوچ اجباری ساکنان فلسطینی نوار غزه تأکید ‌کردند.

به گزارش راه دانا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «بدر البوسعید» وزیر خارجه عمان امشب (شنبه) ۲۹ مهر ماه در تماسی تلفنی درباره تحولات جاری فلسطین گفت‌وگو کردند.

 

این دومین تماس تلفنی امیرعبداللهیان با همتای عمانی درباره اوضاع غزه در این مدت است. امیرعبداللهیان در روزهای آغازین تحولات جاری در فلسطین و در ۱۷ مهر ماه با البوسعیدی تلفنی گفت‌وگو کرده بود.وی در آن گفت‌وگو از مواضع عمان در حمایت از مردم فلسطین قدردانی کرده بود.

 

در گفت‌وگوی تلفنی امشب دو وزیر خارجه درباره راه‌های توقف فوری کشتار مردم فلسطین به ویژه زنان و کودکان، لغو فوری محاصره نوار غزه و ارسال کمک‌های انساندوستانه شامل سوخت، غذا، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین مخالفت قاطع با سیاست کوچ اجباری ساکنان فلسطینی نوار غزه گفت‌وگو کردند.

 

به گزارش فارس، امیرعبداللهیان ۲۲ مهر ماه و در نشست خبری در بیروت در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره کوچ اجباری ساکنان غزه گفت: در مورد کوچ اجباری ساکنان غزه آنچه می‌بینیم نشانگر آن است رژیم آپارتاید اسرائیل به جای مقابله در میدان جنگ حمله علیه زنان و کودکان و غیرنظامیان را در دستورکار خود قرار داده است.

 

وزیران امور خارجه ایران و عمان در گفت‌‌گوی تلفنی امشب همچنین درباره هماهنگی تلاش‌ها و تحرکات کشورهای اسلامی برای کمک به مردم فلسطین به رایزنی پرداختند.

 

پیش از این حسین امیرعبداللهیان و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در گفت‌‌وگویی تلفنی بر جلوگیری از کوچاندن اجباری مردم فلسطین تأکید کرده بودند.

 

به گزارش فارس، از ابتدای تحولات اخیر در فلسطین در پی عملیات طوفان الاقصی و واکنش رژیم صهیونیستی به این عملیات با حمله به غزه و تشدید محاصره این منطقه، رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوی تلفنی با تعدادی از همتایان از جمله در کشورهای مسلمان و همچنین برخی همتایان اروپایی ضمن محکوم کردن حملات و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، بر ضرورت توقف این جنایات و رفع محاصره غزه تأکید کرده بود. او پیش از این هم با وزرای خارجه مجارستان و ایرلند هم تلفنی گفت‌وگو کرده بود. وزیر امور خارجه ایران همچنین در این مدت دو بار با جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره شرایط جاری در فلسطین گفت‌وگو کرد.

 

امیرعبداللهیان همچنین امشب با «ژان آسلبورن» وزیر خارجه لوکزامبورگ درباره اوضاع غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه