logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استویچوف: در فدراسیون والیبال ایران اهداف مهمتر از عکس هاست

مربیان تراز اول دنیا در صف مذاکره برای هدایت تیم ملی والیبال ایران

مربیان تراز اول دنیا در صف مذاکره برای هدایت تیم ملی والیبال ایران
رئیس فدراسیون والیبال در دو ماه پایانی سال میلادی با برگزاری جلسات پی در پی به دنبال رسیدن به بهترین گزینه برای سپردن سکان هدایت تیم ملی والیبال است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس مناسبات و پروتکل‌های بین‌المللی ماه‌های اکتبر و نوامبر سال زمان طلایی مذاکره و انعقاد قرارداد برای مربیان تراز اول والیبال دنیاست و تیم‌های ملی مختلف در صورت تغییر در کادر فنی خود در این ماه‌ها اقدام به مذاکره و انعقاد قرار می‌کنند.

بر این اساس محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال در این روزها جلسات بین‌المللی مختلفی را به صورت آنلاین با افراد مختلف داخلی و خارجی برای تهیه استراتژی و انتخاب شایسته‌ترین و بهترین مربی برای تیم ملی والیبال کشورمان برگزار می‌کند تا با مشورت و مذاکره به بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی دست یابد.

با توجه به اهداف و آرمان‌های والیبال ایران و بر اساس معیارهای کمیته فنی، سرمربی جدید تیم ملی باید شناخت کافی از بازیکنان و پتاسیل والیبال ایران در سراسر دنیا داشته و از قدرت مدیریتی بالایی نیز برخوردار باشد. همچنین گزینه مورد نظر باید از لحاظ دانش فنی به روز والیبال در سطح اول والیبال جهان باشد.

در این راستا رئیس فدراسیون والیبال در حال بررسی و مذاکره به صورت مستقیم و غیر مستقیم با گزینه‌های مختلف جهان است و گاها جلسات مشورتی با مدیران عالی رتبه والیبال دنیا نیز برگزار می‌کند.

لوران تیلی، جانلورنزو بلنجینی، استفان آنتیگا، مارسلو مندز، آندره‌آ آناستازی، ویتال هاینن، رنان دالزاتو، فیلیپ بلین، ولادیمیر آلکنو، خاویر وبر، رادوستین استویچف، آنجلو لورنزتی، روبرتو پیاتزا از جمله مربیانی هستند که محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال بری انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال مردان ایران با آنها به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مذاکره و مشورت کرده است.

این درحالیست که جلسه آنلاین داورزنی با استویچوف و پیازا به صورت جداگانه برگزار شد و طرفین ضمن مطرح کردن اهداف و شرایط کاری، درخصوص اصلاح روند پیشرفت والیبال ایران در دنیا بحث و تبادل نظر کردند.

بر اساس برنامه اعلام شده در جلسه کمیته فنی، پس از انجام مذاکرات و اخذ برنامه‌ها و شرایط گزینه‌های مختلف و به نتیجه رسیدن در خصوص امکان همکاری طرفین، گزینه‌های مختلفی که امکان همکاری با شرایط مد نظر فدرالسیون والیبال ایران را دارند، با توجه به شاخص‌های تعیین شده و سوابق موجورد مورد بررسی قرار خواهند گرفت و از بین آن‌ها بهترین گزینه با توجه به مسیر و هدف والیبال ایران برای هدایت تیم ملی والیبال کشورمان انتخاب و معرفی می‌شود.

رادوستین استویچف سرمربی حال حاضر تیم مودنای ایتالیا که سال‌ها پیش به منظور مذاکره و بازدید از امکانات والیبال ایران به تهران آمده بود، صبح امروز (سه‌شنبه دوم آبان) در جلسه آنلاین با محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال کشورمان به بحث و تبادل نظر در خصوص انتخاب سرمربیگری تیم ملی والیبال مردان ایران پرداخت.

وی در پایان اظهار داشت: در هر صورت من بهترین‌ها رو برای تیم ملی والیبال ایران آرزو می‌کنم. من هنوز به خاطر دارم و همه جا گفتم که در اتاق رئیس فدراسیون والیبال ایران به جای عکس‌های یادگاری، اهداف و آرمان‌های والیبال ایران در جهان نصب شده است و این نشان دهنده با برنامه و هدفمند بودن این رشته ورزشی در ایران است و معتقدم شما جز افرادی هستید که به والیبال دنیا خدمت می‌کنید و تاثیر به‌سزایی در این رشته ورزشی کشورتان دارید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه