اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عقب‌نشینی وزارت خارجه آمریکا از اظهارات بایدن درباره آمار شهدای غزه

 عقب‌نشینی وزارت خارجه آمریکا از اظهارات بایدن درباره آمار شهدای غزه
وزارت خارجه آمریکا امروز پنجشنبه تلاش کرد از اظهارات رئیس‌جمهور این کشور درباره آمار شهدای غزه عقب‌نشینی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از اظهارات جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا که گفته بود اعتمادی به آمارهای فلسطین درباره شهدای غزه ندارد عقب‌نشینی کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا گفت: «می‌دانیم که تعداد زیادی آدم در غزه کشته شده‌اند، اما ما تأییدی به صورت مستقیم از آمارها نداریم.»

روزنامه هافینگتون‌پست ساعتی قبل‌تر دست‌کم ۲۰ مورد از استناد‌های سابق مقام‌های آمریکایی به آمارهای وزارت بهداشت غزه درباره آمار شهدای فلسطینی‌ها را مشخص کرده بود.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس یک سند ۲۱۲ صفحه‌ای حاوی اسامی و شماره‌های هویتی ۷۰۲۸ شهید فلسطینی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند را منتشر کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در حالی که در کاخ سفید میزبان «آنتونی آلبانیز» نخست‌وزیر استرالیا بود، در نشست خبری مشترک در جواب به این سوال که وزارت بهداشت فلسطین شمار تلفات را بیش از ۶۵۰۰ نفر عنوان کرده است، گفت که «من به تعداد (آماری) که فلسطینیان دارند استفاده می‌کنند، ندارم».

بایدن مدعی شد: «من  درباره اینکه (آیا) فلسطینیان درباره تعداد کشته شدگان حقیقت را می‌گویند، هیچ نظری ندارم. من مطمئن هستم که افراد بی گناه کشته شده‌اند و این بهای آغاز کردن یک جنگ است».

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی نیروهای مقاومت فلسطین علیه صهیونیست‌ها، آمریکا و دیگر کشورهای غربی در حال حمایت‌های همه جانبه از این رژیم هستند و واشنگتن سردمدار کمک‌های نظامی از تل‌آویو شده است.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی بارها علیه حماس موضع گرفت و شامگاه چهارشنبه مدعی شد که «حماس نماینده اکثریت بیشتر ملت فلسطینی نبوده است».

به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا، «حماس حملات خود به اسرائیل را با هدف ممانعت از روند عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و کشورهای عربی انجام داد».

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه