اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پیگیری وزارت ارتباطات برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای منطبق با قوانین ایران نتیجه داد

پیگیری وزارت ارتباطات برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای منطبق با قوانین ایران نتیجه داد
وزیر ارتباطات با اعلام اینکه هیات مقررات رادیویی اتحادیه بین‌المللی مخابرات، شرکت «اسپیس ایکس» را ملکف به رعایت قوانین ایران در ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای کرده است، گفت: به‌شرط رعایت قوانین کشور، از این خدمت بین‌المللی استقبال می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از مدتی قبل ارائه اینترنت ماهواره‌ای توسط شرکت استارلینک در ایران مطرح شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از همان روزهای نخست اعلام کرد اگر قوانین کشور در این خصوص رعایت شود، از این مساله استقبال می‌کند و از همان زمان پیگیری‌های وزارت ارتباطات آغاز شد.

در نهایت نیز استارلینگ مکلف به همکاری با جمهوری اسلامی  ایران شد تا به این ترتیب قدم بعدی برای ارائه قانونی اینترنت ماهواره ای استارلینک در کشور برداشته شود.

«عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات لحظاتی قبل با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایرانی نوشت: پس از چند ماه پیگیری، روز گذشته «هیات مقررات رادیویی اتحادیه بین‌المللی مخابرات (RRB)» شرکت ‌SpaceX را مکلف به رعایت قوانین و مقررات کشورمان در ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای خود کرد.

وی افزود: پیشتر هم گفته بودم که از فعالیت ارائه کنندگان خدمات بین‌المللی استقبال می‌کنیم، مشروط بر اینکه قوانین کشورمان را رعایت کنند.

اواسط تیرماه سال جاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از رایزنی برای آغاز فعالیت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران خبر داد. استارلینک یک پروژه اینترنت ماهواره‌ای بلندپروازانه است که توسط مالک اسپیس ایکس تامین می‌شود.

وی قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ به بیش از سه میلیارد نفر در سراسر دنیا دسترسی به اینترنت ارائه دهد. کسانی که به‌طور عمده در مناطق دور افتاده زندگی می‌کنند یا به هر دلیلی در دسترسی به اینترنت در سراسر جهان مشکل دارند، از جمله مشتریان اصلی پروژه هستند.

استارلینک به‌طور رسمی در سال ۲۰۱۵ معرفی شد و هدف آن، ارائه پوشش اینترنتی گسترده با پرتاب هزاران ماهواره کوچک به مدار پایین زمین در ترکیب با گیرنده‌های روی زمین است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه