اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هشدار حزب الله به رژیم آل خلیفه

هشدار حزب الله به رژیم آل خلیفه
معاون دبیر کل حزب الله لبنان با تاکید بر لزوم مذاکره حکومت بحرین با معترضان، خواستار آزادی هر چه سریعتر «شیخ علی سلمان» شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، دستگیری «شیخ علی سلمان» دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین توسط رژیم آل خلیفه انتقاد جنبش های اسلامی منطقه را به دنبال داشت. در همین راستا «شیخ نعیم قاسم» دبیرکل حزب الله لبنان طی اظهاراتی به این رژیم در مورد ادامه سیاست سرکوب معترضان هشدار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی دقایقی پیش در اظهاراتی در جمع فعالان سیاسی در بیروت، ادعاهای مطرح شده از سوی رژیم بحرین در توجیه دستگیری شیخ «علی سلمان» را بی اساس دانست.

شیخ نعیم قاسم با بیان این که همه آزادی خواهان به ملت بحرین که اعتراضات خود را به شکل مسالمت آمیز برگزار می کنند احترام می گذارند افزود: تمامی زنان و مردانی که در زندان های رژیم دیکتاتوری بحرین به سر می برند به خاطر رساندن صدای اعتراض خود به جهانیان مجازات شده اند.

معاون «سید حسن نصرالله» در ادامه به عنوان یک شهروند لبنانی و یک مقام این حزب سیاسی به رژیم آل خلیفه به خاطر سرکوب اعتراضات به حق ملت بحرین هشدار داده و بازداشت معترضان را محکوم کرد.

وی یادآور شد: ما به عنوان ملت لبنان و حزب الله حمایت خود را از اعتراضات مردمی بحرین اعلام کرده و خواستار آزادی فوری بازداشت شدگان از جمله شیخ سلمان هستیم.

به گفته شیخ قاسم رژیم آل خلیفه باید به آزادی بیان در بحرین احترام بگذارد. وی خطاب به سران آل خلیفه گفت: سرکوب اعتراضات فایده ندارد، به مذاکره با مردم بازگردید، با آنها مذاکره کنید تا به راه حل سیاسی دست یابید.

گفتنی است امروز دادستانی کل بحرین اعلام کرد برای تکمیل تحقیقات بازداشت «شیخ علی سلمان» دبیرکل جمعیت الوفاق تمدید شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه