اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتقاد شدید اولمرت از نتانیاهو/ از «بحران عصبی» بی‌بی تا اشتباه محاسباتی در مورد غزه

انتقاد شدید اولمرت از نتانیاهو/ از «بحران عصبی» بی‌بی تا اشتباه محاسباتی در مورد غزه
«ایهود اولمرت» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر فعلی) که به خاطر شکستی بزرگ نابود شده، در حال حاضر با آماده شدن برای کنترل غزه اشتباه محاسباتی می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اولمرت در گفتگو با نشریه "پولیتیکو" ضمن عنوان کردن اینکه نتانیاهو در وضعیت «بحران عصبی» به سر می‌برد، به دنبال جلوگیری از کنار گذاشته شدن بخاطر تحمل شکست در حفاظت از امنیت داخلی است.

اولمرت با انتقاد شدید از نتانیاهو گفت: او سرخورده شده است. او مطمئناً از نظر احساسی نابود شده است. منظورم این است اتفاق وحشتناکی برایش افتاده است. بی بی تمام عمرش با فریب‌کاری لقب آقای امنیت را داشت. او آقای مزخرف است. هر دقیقه‌ای که او نخست وزیر است، خطری برای اسرائیل است. جدی می‌گویم. من مطمئن هستم که آمریکایی‌ها درک می‌کنند که او در وضعیت بدی قرار دارد.

به عنوان نمونه‌ای از رویکرد اشتباه نتانیاهو، اولمرت هشدار داد که برنامه راهبردی نخست وزیر رژیم اسرائیل برای حفظ کنترل بر نوار غزه پس از جنگ به نظر بازگشت به سال ۲۰۰۵ یعنی زمانی است که تل آویو حکومت نظامی بر منطقه ساحلی اعمال می‌کرد.

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی تاکید کرد که منافع اسرائیل در کنترل امنیتی نوار غزه نیست بلکه منافع تل آویو توانایی برای دفاع از خودش به شیوه‌ای قبل از حملات ۷ اکتبر (۱۵ مهر) است.

وی همچنین هشدار داد که با توجه به شکست نتانیاهو و وزیرانش بمنظور مشخص کردن یک طرح واقع گرایانه برای اداره غزه پس از حماس، صبر متحدان غربی اسرائیل در حال لبریز شدن است.

اولمرت که از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ به عنوان رهبر حزب لیبرال کادیما نخست وزیری رژیم صهیونیستی را بر عهده داشت، بیان کرد که در کابینه جنگ اسرائیل تفکر هشیارانه وجود ندارد.

از زمان عملیات طوفان الاقصی رضایت عمومی از نتانیاهو به پایین‌ترین حد خود رسیده است. یک نظرسنجی در اواسط اکتبر نشان داد که ساکنین سرزمین‌های اشغالی شکست در جلوگیری از حمله حماس را یک «افتضاح» مدیریتی می‌دانند و دو سوم می‌خواهند هر کسی جز نتانیاهو نخست‌وزیر بعدی باشد.

در نظرسنجی دیگری، ۴۴ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که نتانیاهو مسئول اتفاقی است که در ۷ اکتبر رخ داده است. هفتاد و شش درصد می خواهند دیر یا زود او از سمت خود کنار برود. حتی اسرائیل هیوم یک روزنامه طرفدار نتانیاهو نیز روز چهارشنبه هفته گذشته بر لزوم کناره گیری او تاکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه