اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دانا گزارش می دهد؛

پنتاگون و رژیم صهیونیستی توجیهی برای ادامه «من و تو» ندارند! رویایی که به کابوس بدل شد

پنتاگون و رژیم صهیونیستی توجیهی برای ادامه «من و تو» ندارند! رویایی که به کابوس بدل شد
دیدن این ماجرای تعطیلی از زوایه نگاه اینکه عملا از سیاستگذاران تا مجریان این شبکه به این نتیجه رسیده اند که دیگر برنامه های من و تو کمترین تاثیر را بر روی مخاطبان هدف خود دارند، اوج ناامیدی برای آنهاست.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبر تعطیلی شبکه من و تو تا سه ماه آینده (پایان ژانویه) به نقل از کیوان و مرجان عباسی از بانیان این شبکه چند روزی است که در فضای رسانه ای منتشر شده و در همین خصوص شاهد تحلیل های متفاوتی در این باره بوده ایم؛ از شکست مفتضحانه این تیم رسانه ای تا اسپانسرها و حمایت کننده های مالی من و تو که دیگر برایشان خرج کردن برای این شبکه توجیه اقتصادی ندارد.

همین الان اگر سری به ویکی پدیای این شبکه بزنید اطلاعات مشخصی درباره تامین کنندگان مالی من و تو به دست نمی آورید اما بنا بر اطلاعاتی که لو رفته، اعتبار مالی شبکه تاکنون از سه منبع تامین می شد؛ اول بهاییان خارج نشین که مرجان و کیوان نماینده آن ها هستند، دوم شبکه یازدهم رژیم صهیونیستی و سوم پهلوی ها که شازده شان را در یک سال اخیر سه بار به روی آنتن شبکه آورده اند! هرچند به تازگی در ویدیویی که از پدر رها (مجری من و تو) منتشر شده، از پنتاگون (وزارت دفاع ایالات متحده) به عنوان یکی از منابع مالی اصلی این شبکه یاد و نام برده می شود.

طی ١٣ سال فعالیت شبکه من و تو این سومین بار است که کیوان و مرجان عباسی تعطیلی شبکه شان را اعلام می کنند اما دکان شان بسته نمی شود! یکبار سال ٩٠ بود که آن بیانیه نهایتا منجر به تعطیلی کانال دوم من و تو شد و کانال یک آن با قوت به کار خودش ادامه داد. بار دوم هم سال ٩۵ بود که با ارائه بیانیه ای پایان من و تو اعلام شد!

یک بازی برای مظلوم نمایی و جذب سرمایه بیشتر یا شاید بازگشت از آرایش سیاسی به آرایش قبل از سال ٩٧ خود که مدیریت محتوا مبتنی بر فرهنگ و سبک زندگی بود؛ این را می توانید در بیانیه امسال شبکه نیز ببینید. بیانیه‌ ای که در هیچ کجای آن به صورت قطعی از تعطیلی شبکه حرفی زده نشده و از آن طرف همه عوامل بدون هیچ توضیحی یک پایان باز مظلومانه برای خود اعلام کردند تا مخاطبان شبکه را به التماس بیاندازند و بتوانند بعدا از آن بهره برداری رسانه ای بکنند.

اما دیدن این ماجرای تعطیلی از زوایه نگاه اینکه عملا از سیاستگذاران تا مجریان این شبکه به این نتیجه رسیده اند که دیگر برنامه های من و تو کمترین تاثیر را بر روی مخاطبان هدف خود دارند، اوج ناامیدی برای آنهاست؛ آنها رویای از بین رفتن نظام جمهوری اسلامی را در سر داشتند و برای این کار در این 13 سال از انواع برنامه های سبک زندگی برای به استحاله کشیدن خانواده های ایرانی در بستر اهداف خود مایه گذاشتند و برنامه ساختند؛ اما حالا ناباورانه همه طرح ها و نقشه های خود را نقش برآب می بینند و رویای نابودی ایران به کابوس تعطیلی خودشان بدل شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه