logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مصوبه انتخاباتی شورای ائتلاف برای رعایت عدالت میان کاندیداها

 مصوبه انتخاباتی شورای ائتلاف برای رعایت عدالت میان کاندیداها
در پنجمین جلسه کمیته مرکزی انتخابات شورای ائتلاف تصمیم بر این شد که با توجه به نام‌نویسی تعدادی از مسئولین استانی و شهرستانی این تشکیلات در انتخابات مجلس دوازدهم، رده‌های مشخص شده از سمت خود در شورای ائتلاف استعفا داده و فرد جایگزین معرفی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مطابق تصمیم پنجمین جلسه کمیته مرکزی انتخابات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، برای افزایش عدالت انتخاباتی میان کاندیداها، مصوب شد مسئولین شورای ائتلاف در استان‌ها و شهرستان‌ها که در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کاندیدا شده‌اند، از سمت خود در شورای ائتلاف استعفا داده و سریعا فرد جایگزین معرفی شود.

براساس این مصوبه و با توجه به نام‌نویسی تعدادی از مسئولین، دبیران و معاونین شورای ائتلاف در استان‌ها و برای جلوگیری از بروز شائبه اعمال نفوذ این افراد در فرآیند تعیین گزینه نهایی مورد حمایت شورای ائتلاف حوزه انتخابیه، تصمیم بر این شد که رؤسای شورای ائتلاف در استان‌ها و شهرستان‌ها که کاندیدای انتخابات شده‌اند هر چه سریعتر از سمت خود استعفا داده و فرآیند جایگزین فرد جدید اجرایی شود.

همچنین در خصوص دبیران و معاونین شوراهای ائتلاف در شهرستان‌ها و استان‌ها که برای شرکت در انتخابات نام‌نویسی کردند نیز تصمیم بر این شد که از سمت خود استعفا داده و افراد جایگزین معرفی شوند.

در این ابلاغیه انتخاباتی آمده است که رسیدگی به پرونده‌های ثبت‌نامی مسئولین شورای ائتلاف در استان‌ها و شهرستان‌ها که در انتخابات مجلس دوازدهم ثبت‌نام کردند همچون سایر افراد خواهد بود و کمیته‌های انتخابات استانی و شهرستانی باید نهایت دقت را در جلوگیری از ایجاد شائبه اعمال نظر از سوی افراد مرتبط با شورای ائتلاف را به‌کار گیرند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه