logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در واکنش به تصویب قطعنامه ضدایرانی در سازمان ملل؛

کنعانی: تصویب قطعنامه ضد ایرانی «بی‌آبرویی» و نشان‌دهنده «کذب فاحش در دفاع از حقوق بشر» است

کنعانی: تصویب قطعنامه ضد ایرانی «بی‌آبرویی» و نشان‌دهنده «کذب فاحش در دفاع از حقوق بشر» است
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: چگونه آمریکا و برخی کشورهای غربی قتل عام کودکان و زنان توسط رژیم غاصب اسرائیل در غزه را نمی‌بینند و با تکرار ادعاهای بی‌اساس علیه ایران قطعنامه صادر می کنند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ناصر کنعانی اقدام سیاسی برخی کشورهای غربی در ارائه و تصویب قطعنامه ضدایرانی حقوق بشری در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل و بی توجهی آنان به جنایات رژیم صهیونستی در غزه را یک بی‌آبرویی برای آنان و نشان دهنده نفاق آشکار و کذب فاحش آنان در دفاع از حقوق بشر دانست و این قطعنامه را بی ارزش و مردود دانست.

وی افزود:چگونه آمریکا و برخی کشورهای غربی قتل عام کودکان و زنان توسط رژیم غاصب اسرائیل در غزه را نمی‌بینند و در مقابل با تکرار ادعاهای بی‌اساس و مبتنی بر اطلاعات نادرست و تعمیم های غیرصادقانه، علیه ایران قطعنامه صادر می کنند!
 
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تلاش آمریکا، کانادا و برخی دیگر از کشورهای غربی در کمک تمام عیار به رژیم صهیونیستی برای ارتکاب جنایات وحشیانه، جنایات جنگی و نسل کشی علیه مردم بی‌گناه و بی دفاع فلسطین اظهار کرد: این کشورها که سابقه طولانی در نقض سازمان یافته حقوق بشر داشته و بسیاری از ملتهای جهان تجربیات تلخ و دردناکی از دخالت‌ها و جنایت‌های آنان در خاطر دارند، در جایگاهی قرار ندارند که به دولت و مردم ایران توصیه‌های حقوق بشری داشته باشند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین با یکسویه و غیرواقع بینانه دانستن مفاد این قطعنامه، اقدام بانیان آن در سوءاستفاده از مفاهیم و ارزش‌های متعالی حقوق بشری برای پیشبرد اغراض کوته‌بینانه سیاسی را محکوم کرد و این قطعنامه را فاقد مشروعیت و اعتبار دانست.

کنعانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران نظام مبتنی بر مردم سالاری دینی است و همواره و همیشه در امر ارتقای حقوق بشر و عمل به تعهدات بین‌المللی خود جدی بوده و آماده است تا براساس اصول متعالی خود در جهت حمایت واقعی از حقوق بشر و ارتقای جایگاه آن در سراسر جهان، گفت‌وگوها و همکاری‌های سازنده را با تمامی سازوکارهای مشروع بین‌المللی و کشورهای علاقمند به تحکیم و حمایت واقعی از حقوق بشر در چارچوب احترام متقابل، برابری کشورها و عدالت و انصاف و دوری از اغراض سیاسی داشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه