logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گوترش بار دیگر خواستار برقراری آتش‌بس فوری بشردوستانه در غزه شد

گوترش بار دیگر خواستار برقراری آتش‌بس فوری بشردوستانه در غزه شد
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد با بیان اینکه از حملات رژیم صهیونیستی به ۲ مدرسه در غزه در کمتر از ۲۴ ساعت عمیقاً شوکه شده است، بار دیگر خواستار برقراری آتش‌‎بس فوری بشردوستانه در غزه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سازمان ملل، گوترش روز یکشنبه (به وقت محلی) نسبت به حملات رژیم صهیونیستی به ۲ مدرسه تحت مدیریت سازمان ملل در غزه در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته ابراز نگرانی و بر مصون ماندن تأسیسات این سازمان تاکید کرد.

دبیرکل سازمان ملل متحد، گفت: از اینکه ۲ مدرسه آنروا در کمتر از ۲۴ ساعت در غزه مورد حمله قرار گرفت، عمیقاً شوکه شدم. ده‌ها نفر از جمله بسیاری از زنان و کودکان در حالی که در جست وجوی محلی امن در ساختمان سازمان ملل پناه گرفته بودند، کشته و زخمی شدند.

وی با بیان اینکه حمله (رژیم) اسرائیل به غزه باعث تلفات سرسام‌آور و غیرقابل قبول غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان شده است، تصریح کرد: حملات اسرائیل باید متوقف شود.

دبیرکل سازمان ملل در ادامه سخنان خود مجدداً خواستار برقراری آتش‌بس فوری بشردوستانه در غزه شد و از تلاش‌های میانجیگرایانه قطر برای آزادی اسیران قدردانی کرد.

حملات هوایی رژیم صهیونیستی بسیاری از فلسطینی‌ها را که به خاطر مصون ماندن از حملات بی‌وقفه (رژیم) اسرائیل به غزه، در مدرسه الفخوره در اردوگاه آوارگان جبالیه و مدرسه دیگری در تل الزعتر در شمال غزه پناه گرفته بودند، به شهادت رساند.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت امنیتی و نظامی غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا از اسرائیل به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی به این رژیم برای کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه