logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

هفتمین جلسه با حضور تمامی اعضا؛

برگزاری جلسه هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی/ تصمیم‌گیری در مورد فعالیت‌های آموزشی و مسابقات

برگزاری جلسه هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی/ تصمیم‌گیری در مورد فعالیت‌های آموزشی و مسابقات
هفتمین جلسه هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی با حضور سرپرست این فدراسیون و تمامی اعضای هیات رییسه برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون آمادگی جسمانی، هفتمین جلسه هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی با حضور احمد گواری، سرپرست فدراسیون آمادگی جسمانی ایران و اعضای هیات رییسه شامل ولی‌اله صالح نیا، مهدی مبینی، مظفر علیشائی، ندا مطلبی، پژمان معتمدی، گیلانی، سحر فامیل زارع، فاطمه ابوالقاسمی و مهناز احمدی در محل این فدراسیون برگزار شد.

بررسی و تصویب آیین نام آموزشی دوره‌های کوتاه مدت، بررسی و اظهار نظر در خصوص فعالیت‌های رشته آمادگی جسمانی، ارائه گزارش و اقدامات انجام شده در خصوص رشته فانکشنال فیتنس و ارائه گزارش اجرایی و مالی اولین المپیاد سراسری آمادگی جسمانی بخشی از موارد مطرح شده در هفتمین جلسه هیات رییسه این فدراسیون بود.

احمد گواری سرپرست فدراسیون آمادگی جسمانی با اشاره به اینکه برگزاری اولین المپیاد سراسری آمادگی جسمانی، تجربه بسیار ارزنده‌ای برای فدراسیون آمادگی جسمانی بود، عنوان کرد: از کمیته‌ها و انجمن‌های متنوعی در فدراسیون‌ آمادگی جسمانی برخوردار هستیم و باید رشته های مختلف فدراسیون را به جامعه مخاطب معرفی کنیم و حمایت‌های لازم را در دستورکار قرار دهیم، در عین حال باید مشکلات و نواقص را برطرف کنیم و در مسیر پیشرفت گام برداریم.

در ادامه با تصمیم و تصویب هیات رییسه فدراسیون آمادگی جسمانی به دلیل مشابهت ماموریت و شرح وظایف موجود انجمن آمادگی جسمانی و در راستای شفاف‌سازی وظایف عملکردی و آموزشی مخاطبان فراوان، فدراسیون آمادگی جسمانی عهده‌دار فعالیت‌های آموزشی و برگزاری مسابقات انجمن آمادگی جسمانی شد.

پس از تاسیس فدراسیون آمادگی جسمانی، با توجه به ماهیت و ماموریت‌های اجرایی انجمن آمادگی جسمانی تحت نظر فدراسیون، فعالیت‌ این انجمن از نظر ماهوی و ساختاری و در راستای ایجاد ماموریت‌های تندرستی و قهرمانی تغییر کرد.

در این راستا فدراسیون آمادگی جسمانی در مسیر توسعه فعالیت‌های آموزشی در بخش تندرستی با محوریت اقشار مختلف جامعه اعم از ورزش سالمندان، ورزش بالینی، ورزش کودکان، ورزش زنان و همچنین در راستای علمی‌سازی و تخصصی شدن فعالیت‌ها در حوزه قهرمانی با برگزاری دوره‌های آمادگی جسمانی ویژه رشته‌های تخصصی ورزشی، گام بر می‌دارد.

فعالیت اجرایی در بخش تندرستی و قهرمانی و همچنین ماموریت‌های انجمن مربوطه بر عهده فدراسیون آمادگی جسمانی است و هیچ گونه خللی در برنامه و اهداف ترسیم شده رخ نخواهد داد و فدراسیون با سرعت بیشتر در راستای پیشبرد اهداف کلان و تسهیل مسیر مخاطبان و علاقمندان رشته آمادگی جسمانی کشور، گام بر می‌دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه