logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سخنگوی دولت خبر داد:

اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح های پیشگیرانه از مخاطرات طبیعی

اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح های پیشگیرانه از مخاطرات طبیعی
سخنگوی دولت از موافقت با مصوبه‌ای در هیئت وزیران برای جبران برخی خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه در ۶ استان در سال گذشته با ارائه تسهیلات بانکی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باتوجه به اینکه ناترازی در تولید و مصرف برق در سال‌های گذشته داشتیم، یکی از اولویت‌های دولت افزایش تولید و حمایت از نیروگاه‌سازی و در کنار آن مدیریت مصرف در ایام اوج مصرف بوده است. با همکاری خوب مردم شاهد قطع برق که در گذشته رخ می‌داد نبوده‌ایم و برق بیشتری نسبت به پیش از این دولت به حوزه صنعت اختصاص یافته است.

وی افزود: در همین زمینه دولت مصوب کرد برخی از نیروگاه‌هایی که دولت بدهی‌هایی به آنان برای تسویه هزینه برق داشته است و همزمان همان نیروگاه‌ها هم باید مالیات پرداخت می‌کردند، این دو مورد (بدهی و مالیات) را تهاتر کنند تا بخشی از نیاز مالی به این صورت برطرف شود.

بهادری جهرمی ادامه داد: علاوه بر این هیئت وزیران با پیشنهاد وزارت نیرو موافقت کرد و لایحه‌ای به قید دوفوریت به مجلس شورای اسلامی ارسال شد که درخواست می‌کند امکان تسویه بخشی از بدهی دولت به نیروگاه‌های تولید برق و شرکت توانیر از محل این لایحه با انتشار معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق، فراهم شود.

دبیر هیئت دولت تاکید کرد: همچنین هیئت وزیران در راستای ارتقای هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان، معادل ۱۰ هزار میلیارد تومان به منابع صندوق نوآوری و شکوفایی افزوده شود.

بهادری جهرمی یادآور شد: مصوبه‌ای هم برای جبران برخی خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه در ۶ استان، شامل اصفهان و چهارمحال و بختیاری به دلیل برف سنگین سال گذشته، کردستان، اردبیل، اصفهان و خراسان شمالی به دلیل سیل سال گذشته و آذربایجان غربی به دلیل زلزله سال گذشته، داشتیم تا بخشی از این خسارات با تسهیلات بانکی با نرخ‌های ترجیحی و پرداخت مابه‌التفاوت سود آن‌ها از سوی دولت، جبران شود.

وی یادآور شد: برای ساماندهی نقاط حساس مسیر رودخانه ارس، طرح‌های پیشگیرانه‌ای در برابر مخاطرات طبیعی و جلوگیری از فرسایش خاک به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد و در اختیار سازمان محیط زیست قرار گرفت. علاوه بر این برای مقابله با آثار خشکسالی‌ها در اکوسیستم‌های طبیعی منابع دیگری هم در اختیار سازمان محیط زیست قرار گرفت.

سخنگوی دولت گفت: هیئت وزیران آیین‌نامه قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی را اصلاح کرد تا کلیه فرایندهای این مجموعه به صورت الکترونیکی انجام شود.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه