logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مطالبه دانشجویان از رئیس جمهور پیرامون عدم تمکین دانشگاه مفید از قانون تاسیس بسیج دانشجویی در دانشگاه ها

مطالبه دانشجویان از رئیس جمهور پیرامون عدم تمکین دانشگاه مفید از قانون تاسیس بسیج دانشجویی در دانشگاه ها
دانشجویان از رئیس جمهور پیرامون عدم تمکین دانشگاه مفید از قانون تاسیس بسیج دانشجویی در دانشگاه ها مطالبه‌ای داشته‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جمعی از دانشجویان دانشگاه مفید در اعتراض به عدم تمکین دانشگاه مفید در راه اندازی دفتر بسیج دانشجویی و نهاد مقام عطم رهبری طی نامه ای به سید ابراهیم رئیسی مطالباتی را بیان نموده  اند که متن این نامه به شرح ذیل می باشد: پیرو مکاتبات و مطالبات قبلی دانشجویان دغدغه مند و ارزشی دانشگاه مفید در خصوص تشکیل بسیج دانشجویی که بر اساس فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل بسیج دانشجویی و طلبه مورخ ۰۲/۰۹/۱۳۶۷، و براساس قانون (تشکیل، تقویت و توسعه بسیج دانشجویی مصوب ۲۲/۰۹/۱۳۷۰ مجلس شورای اسلامی) و آیین نامه اجرایی قانون مزبور مصوب جلسات ۴۶۸، ۴۷۰، ۴۷۱، ۴۷۲ مورخ ۰۵/۰۷/۷۹، ۱۷/۰۸/۷۹، ۱۵/۰۹/۷۹، ۱۳/۱۰/۷۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی حق قانونی دانشجویان این دانشگاه می باشد و علی رغم پیگیری های متعدد و مستمر، روسای دانشگاه مذکور از اجرای آن عدول کرده‌اند و حاضر به تکمین از قانون کشور نشده اند. همچنین پس از پیگیری های اخیر و جمع آوری بیش از ۵۰۰۰ امضاء توسط دانشجویان و نامه های پیاپی وزارت علوم، استانداری قم و دیگر مسئولین عالی رتبه در دولت انقلابی همچنان از راه اندازی دفتر بسیج دانشجویی و نهاد رهبری سرباز زده و امتناع کرده اند.  

در سفر استانی سال گذشته وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری به استان قم، ایشان قول اکید جهت پیگیری مستقیم تا تأسیس دفاتر بسیج و نهاد رهبری در این دانشگاه را داده اند و معاونین خود را مامور به پیگیری این مسئله کرده اند ولی با گذشت بیش از دوسال از عمر دولت سیزدهم نیز این مطالبه همچنان سرانجامی نداشته و این درخواست قانونی به نتیجه نرسیده است. 

تاکنون به بهانه های مختلف و با بی‌تفاوتی این دانشگاه و عدم پیگیری جدی وزارت علوم برای استفاده از اهرم های نظارتی خود، این مطالبه روی زمین مانده و دانشجویان دغدغه مند این دانشگاه هر روز نسبت به روز گذشته از به سرانجام رسیدن این مطالبه به‌حق در دولت انقلابی شما ناامید می‌شوند. لذا ما جمعی از دانشجویان دانشگاه مفید از رئیس جمهور محترم به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی و قوانین رسمی کشور درخواست داریم نسبت به این مهم اهتمام ویژه‌ای داشته باشید و مانع تضییع حقوق دانشجویان دانشگاه مفید شوید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه