اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تظاهرات در سراسر جهان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی

تظاهرات در سراسر جهان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی
مردم در کشورهای مختلف در سراسر جهان امروز جمعه برای ابراز همبستگی با فلسطین اشغالی و مخالفت با نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه تظاهرات کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری المیادین، در لبنان، تظاهرکنندگان ضمن ترتیب دادن تجمعی در بیروت خواهان پایان دادن به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه شدند. آنها با سردادن شعارهایی به مقاومت و مردم ثابت قدم فلسطین درود فرستادند.

در یمن صبح امروز راهپیمایی‌های گسترده‌ای در چهار میدان استان صعده در شمال یمن و همچنین راهپیمایی در استان صنعا در حمایت از تصمیمات جنبش‌های جهاد و مقاومت و پایداری مردم فلسطین در روزهای حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه برگزار شد.

تظاهرات در سراسر جهان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی

مردم در این راهپیمایی‌ها با صدور بیانیه‌هایی ضمن تاکید بر حمایت از انتخاب‌های جنبش‌های جهاد و مقاومت و پایداری مردم فلسطین، عملیات نیروهای مسلح یمن در حمایت از غزه و عملیات مقاومت اسلامی در لبنان و عراق را تبریک گفتند.

تظاهرکنندگان خواهان تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی و آمریکا شدند چرا که این امر موجب حمایت از اقتصاد این دو طرف و تامین منابع مالی جنگ‌های آنها علیه نوار غزه و ملت عرب می‌شود.

در بحرین نیز مردم پس از اقامه نماز جمعه راهپیمایی کرده و در حمایت از مردم غزه و مخالفت با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شعار سر دادند.

در اردن هزاران تن از مردم این کشور در پاسخ به فراخوان گزدان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس در حمایت از نوار غزه راهپیمایی کردند. آنها با در دست داشتن پلاکاردهایی شعارهایی در حمایت از مقاومت سر دادند.

در قطر هم مردم پس از اقامه نماز جمعه در حمایت از نوار غزه و فلسطین اشغالی تظاهرات کردند.

در سیدنی، پایتخت استرالیا هم هزاران دانش‌آموز در تظاهرات گسترده‌ای در همبستگی با فلسطین اشغالی و نوار غزه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی شرکت کردند.

دانش آموزان با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار آزادی فلسطین و پایان دادن به بمباران‌هایی شدند که هزاران کودک را در نوار غزه به شهادت رساند.

در توکیو پایتخت ژاپن هم مردم در حمایت از فلسطین در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی تجمع کرده و خواهان آزادی آن و توقف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه