اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سردار سلامی:

شاهد پیشرفت‌های چشمگیر پزشکی در کشور هستیم/ امروز همه بیماری‌ها در داخل کشور درمان می‌شوند

شاهد پیشرفت‌های چشمگیر پزشکی در کشور هستیم/ امروز همه بیماری‌ها در داخل کشور درمان می‌شوند
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه شاهد پیشرفت‌های چشمگیر پزشکی در کشور هستیم، گفت: امروز همه بیماری‌ها در داخل کشور درمان می‌شوند و مردم بسیاری از کشورهای دیگر برای درمان، به ایران می‌آیند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جشنواره علمی تحقیقاتی باقرالعلوم که صبح امروز در مرکز همایش‌های «صدرا» برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: برای اینکه یک حیات عزت‌مندانه و شریف داشته باشیم، باید پیشرفت کنیم؛ ما باید مدرن و پیشرفته باشیم تا در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری، فرهنگ و تکنولوژی برای ملت‌ها الگو باشیم.

فرمانده کل سپاه با اشاره به تاریخ پُر افتخار ایران گفت: دانش پزشکی در ایران ریشه عمیقی دارد و ابن سینا، زینت‌بخش و سرآمد این علم در جهان است که با گذشت سال‌های بسیار، کتب او در دانشگاه‌های پیشرفته تدریس می‌شود.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه شاهد پیشرفت‌های چشمگیر پزشکی در کشور هستیم، افزود: زمانی نیازمند انبوه پزشکان پاکستانی و هندی بودیم و برای درمان بیماران به خارج از کشور می‌رفتند اما با تمام جنگ روانی و تبلیغات منفی و دروغی که از مهاجرت انبوه پرستاران و پزشکان اعلام می‌کنند، پیشرفت‌های پزشکی ما بی‌نظیر است و همه معادلات بر عکس شده است.

فرمانده کل سپاه گفت: امروز همه بیماری‌ها در داخل کشور درمان می‌شوند و مردم بسیاری از کشورهای دیگر برای درمان، به ایران می‌آیند.

وی با اشاره به مجاهدت‌های پزشکان و پرستاران در طول انقلاب اسلامی گفت: دفاع مقدس و شیوع کرونا دو عرصه نمایش فداکاری و مجاهدت پزشکان ما است؛ مجاهدت‌هایی که در بیمارستان‌های غزه نیز امروز به نمایش گذاشته شده است.

فرمانده کل سپاه گفت: پزشکان و پرستاران ما در خط مقدم بیماری کرونا حماسه آفریدند و ایثار و فداکاری کردند؛ آن‌ها در قلب خطر، زندگی کردند.

سرلشکر سلامی با اشاره به خدمات بیمارستان بقیه‌الله و دانشگاه بقیه‌الله سپاه گفت: این دانشگاه و بیمارستان، حقیقتاً در عرصه‌های مختلف درخشیده‌اند اما جهان امروز جهان سرعت است و ما باید با سرعت پیش برویم.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: دانشگاه بقیه‌الله سپاه باید پرچمدار پیشرفت‌های علمی و تحقیقاتی و بهترین محل آموزشی برای پرورش پزشکان و پرستاران در کشور باشد.

وی علم پزشکی را علم الهی دانست و گفت: پزشک، آرامش و چراغ امیدی را در خانه و دل بیماران ایجاد می‌کند که این کار، بسیار با ارزش است و نعمتی است که خداوند متعال به پزشکان و پرستاران داده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه