logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس ستاد انتخابات کشور:

هرگونه دخالت در امر انتخابات خط قرمز وزارت کشور است

هرگونه دخالت در امر انتخابات خط قرمز وزارت کشور است
رییس ستاد انتخابات کشور خطاب به فرمانداران گفت: ما امانت دار مردم هستیم و در اجرای انتخابات با بی‌طرفی کامل باید عمل کنیم؛ هرگونه دخالت در امر اجرای انتخابات خط قرمز وزارت کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت کشور ، سید محمد تقی شاهچراغی در آموزش چهارمین گروه از فرمانداران و دبیران و روسای کمیته های آموزش و پژوهش و فناوری اطلاعات ستادهای انتخابات استان‌ها هرگونه دخالت در امر انتخابات را خط قرمز وزارت کشور عنوان کرد و گفت: وزارت کشور مجری انتخابات است و فرمانداران باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.

وی با تاکید براین‌که «کسی اجازه دخالت در امر انتخابات را ندارد»، افزود: در قانون جدید تاکید شده که شعب باید یک روز قبل از شروع اخذ رای مورد بازدید قرار بگیرند و مسوولان از جمله فرمانداران باید از برگزاری خوب انتخابات در شعب اطمینان لازم و کامل را حاصل کنند.

وی هم‌چنین با تاکید براین‌که «وقت مردم نباید در صف‌های طولانی برای اخذ رای هدر برود»، اظهارداشت: بررسی های گذشته نشان می دهد یک تمرکز مناسب برای استقرار شعب وجود نداشته است، به   عنوان مثال شهرک‌های صنعتی و  مراکز پر جمعیت  مورد توجه قرار خواهد گرفت و تسهیل در امر اخذ رای از مردم در دستور کار قرار دارد.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به این‌که «مرکز جمعیتی در برخی نقاط کشور تغییر پیدا کرده‌اند»، افزود: تامین منابع انسانی، نرم افزاری و سخت افزاری برای تسهیل در امر اجرای انتخابات از وظایف فرمانداران و بخشداران در سراسر کشور است .

آشنایی با قوانین و مقررات و امور اجرایی انتخابات ، آشنایی با فرآیندهای انتخابات الکترونیکی ، آشنای با امور امنیتی ، آشنایی با امور اطلاع رسانی انتخابات ، نقش فرمانداران در تقویت و افزایش مشارکت و جنگ شناختی و کارکردهای آن در فضای رسانه و انتخابات از موضوعات مطرح در این دوره آموزشی دو روزه برای چهارمین گروه از فرمانداران هست.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهارساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می شود.

مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با هدف توانمند سازی و رسیدن به عملکرد مناسب از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر ساعت برای کارکنان ستادی و بیش از ۷۰ هزار نفر ساعت برای کارکنان استانی دوره آموزشی از جمله با موضوع انتخابات برگزار کرده که پنج دوره آموزشی ویژه برای فرمانداران اختصاص یافته است .

آموزش سومین گروه از فرمانداران روزهای ۱۵ و ۱۶ آذر ماه جاری برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه