logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مخاطرات زمین‌شناختی در ناحیه ورزشگاه نداریم؛

هاشمی: استادیوم فوتبال ورزشگاه تهران را در فاز اول بهره‌برداری می‌کنیم

هاشمی: استادیوم فوتبال ورزشگاه تهران را در فاز اول بهره‌برداری می‌کنیم
وزیر ورزش و جوانان گفت: با احداث مجموعه ورزشی تهران می‌توانیم میزبان رویدادهای بین‌المللی باشیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان راجع به ساخت مجموعه چند منظوره ورزشی در پایتخت، اظهار داشت: از سه ماه قبل با مشورت‌های صورت گرفته، کار مطالعاتی انجام و برنامه زمان‌بندی کلی اعلام شده است و از ماه چهارم طراحی، ساخت ورزشگاه کلید می‌خورد. در این مدت جلسات متعددی برای مشخص شدن مکان و پیمانکاران و مشاوران طراحی و ... انجام شد.

وی در ادامه بیان داشت: ساخت ورزشگاه فوتبال در فاز اول در اولویت قرار دارد و یک سالن بزرگ در همین فاز مدنظر قرار می‌گیرد. ساخت ورزشگاه فوتبال در حداقل زمان ممکن در دستورکار است. بارها شخص رئیس جمهوری در جلسات هیئت دولت تاکید به انجام هرچه سریع‌تر کارهای اجرایی این پروژه را داشتند. با پیگیری‌های سران دولت و همکاری وزیر نفت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و مدیریت آستان مقدس حضرت امام، روی این پروژه کار شد. پنج عضو کابینه روی آن کار کردند و امروز (دوشنبه) شاهد انجام تفاهم نامه برای این ابر پروژه بین‌المللی بودیم.

وزیر ورزش و جوانان تصریح داشت: خوشحال هستیم که این پروژه بین المللی در تهران و پایتخت ایران که نیاز ورزش کشور است، احداث خواهد شد و تفاهم نامه به امضا رسید، چراکه نیاز جامعه ورزش بود. واقعیت این است که امروز تفاهم نامه امضا شد ولی ما از سه ماه قبل طی مشورت‌های انجام گرفته، مشاوران طراح که یک شرکت چینی بزرگ هستند و تجربه ساخت بیش از ۸۰ مجموعه ورزشی در سراسر جهان را دارند و شناخته شده هستند، کار را انجام می‌دهد و حتی می‌تواند کار ساخت را انجام بدهد.

هاشمی با بیان اینکه همه رشته‌های ورزشی از ساخت این مجموعه ورزشی بهره‌مند می‌شوند، خاطرنشان ساخت: در چنین پروژه‌هایی تامین منابع مالی یکی از دغدغه‌هاست و از محل فروش نفت خام و میعانات گازی تامین اعتبار می‌شود و قرار است تهاتر نفتی صورت گیرد.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه ۲۰۰ هکتار در پهنه شهر آفتاب برای ساخت مجموعه ورزشی مربوطه به عنوان یک ابر پروژه در نظر گرفته شده است، ابراز داشت: پس از چهار تا پنج ماه، ۱۷۰ هکتار دیگر نیز اضافه می‌شود تا در مجموع تقریبا ۳۷۰ هکتار لحاظ شود. این پروژه سرانه ورزشی تهران را دو برابر می‌کند و بسیاری از مشکلات ۵۷ فدراسیون ورزشی را حل خواهد کرد و می‌توانیم میزبان بسیاری از رقابت‌های ورزشی را داشته باشیم.

وی همچنین اذعان داشت: برنامه زمان بندی کلی را داده‌اند که در چند فاز خواهد بود. مرحله اول طراحی خواهد بود و اجرای آن در فاز چهارم طراحی خواهد بود. ساخت ورزشگاه فوتبال با توجه به نیاز فوتبال و جامعه ورزش، اولویت اول است و یک سالن بزرگ چند منظوره برای میزبانی از رقابت‌های سالنی است که سایر رشته های ورزشی هم بهره مند خواهند شد.

وی با بیان اینکه ورزش اتاق شیشه‌ای است و پاسخگویی به عنوان یک وظیفه مطرح است، تاکید داشت: در بحث مخاطرات زمین‌شناختی نگرانی وجود ندارد و وقتی چنین ابر پروژه‌ای مدنظر قرار می‌گیرد قطعا کارهای مطالعاتی مربوط به آن انجام شده است.

وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: اگر مسابقات آسیایی یا المپیک را میزبانی کنیم، شرایط آن در این پروژه فراهم شده و تمام رشته‌های ورزشی از ساخت این پروژه بهره‌مند خواهند شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه