logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وحیدی:

صهیونیست‌ها با ترور سردار سیدرضی مهر تازه‌ای به تابوت خود زدند

صهیونیست‌ها با ترور سردار سیدرضی مهر تازه‌ای به تابوت خود زدند
وزیر کشور با اشاره به ترور سردار سیدرضی موسوی در حمله ارتش صهیونیستی به سوریه، گفت: رژیم صهیونیستی با کارهای دیوانه‌وارش مهرهای تازه‌ای بر تابوت خود می‌زند اما این تصور که با ترور این فرماندهان می‌توانند محور مقاومت را تضعیف کنند، فکری باطل است.

به گزراش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی در حاشیه   مراسم گرامیداشت شهادت سردار سیدرضی موسوی در جمع خبرنگاران، گفت: در وصف این شهید بزرگوار کافی است بگوییم او از سوی بدترین دشمنان خدا و خلق یعنی رژیم صهیونیستی با ۳ موشک شهید شد. بغض او آنچنان در دل دشمنان جا داشت که این چنین کار بزدلانه و البته وحشیانه‌ای انجام دادند. مقام شهادت حق این سردار موسوی بود.

وی افزود: او بیش از ۳۰ سال در خدمت مقاومت بود، از جوانی و از روزی که خود را شناخت در این مسیر بود تا زمانی که به شهادت رسید. شهیدرضی الگوی خوبی برای جوانان امروز ماست تا بدانند شهیدان از کجا شروع کردند و به چه مقامات بزرگ معنوی رسیدند. امروز او نام‌آشنای همه است اما در طول عمر گمنام و بااخلاص زندگی کرد.

وحیدی تاکید کرد: آنچه مهم است کار رژیم صهیونیستی است. این رژیم با کارهای دیوانه‌وار خود مهرهای تازه‌ای بر تابوتش می‌زند. اینکه تصور می‌کنند با شهادت این شهیدان می‌توانند محور مقاومت را تضعیف کند فکر باطلی است.

وزیر کشور با اشاره به نقش شهید سلیمانی در محور مقاومت، یادآور شد: هرکدام از شهدای ما به تناسب چنین نقشی را خواهند داشت. حتما خون این شهید بزرگوار در کنار چندهزار شهید فلسطینی دامن‌گیر رژیم صهیونیستی می‌شود تا فروپاشی آن را هرچه زودتر شاهد باشیم.

وی ادامه داد: این شهید بزرگوار که امروز در قلب ملت ما، محور مقاومت، امت‌های اسلامی و همه آزادیخواهان جهان جا دارد، تبدیل به الگو و اسطوره‌ شده است‌ شهید سلیمانی نقطه تحول تاریخ مقاومت و معادلات منطقه‌ای شد و امروز هم این شهید بزرگوار الهام‌بخش جوانان و گروهای مردمی نه در ایران که در جهان هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه