اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تغییر در چرخه انتخابی بعد از المپیک؛

رنگرز: برخی فکر می‌کنند می‌توان با رابطه‌بازی کشتی‌گیر را وارد اردو کرد/ شفافیت و عدالت در کشتی فرنگی نهادینه شده است

رنگرز: برخی فکر می‌کنند می‌توان با رابطه‌بازی کشتی‌گیر را وارد اردو کرد/  شفافیت و عدالت در کشتی فرنگی نهادینه شده است
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: آن چیزی که در قهرمانی کشور شاهد بودیم، شفافیت و عدالت نهادینه شده است وبا احیای آن به بهترین ورژن خود بازخواهد گشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن رنگرز درباره مسابقات قهرمانی کشور کشتی فرنگی که در قم برگزار شد، عنوان کرد: سال گذشته مسابقات قهرمانی کشور برگزار شد و ایراداتی به آن وارد بود و خیلی هم جدی گرفته نشد. جامعه کشتی تعهد فدراسیون و کادر فنی را برای برگزاری قهرمانی کشور دید. امسال غیر از ۶ کشتی‌گیری که به خاطر عملکرد فنی از این مسابقات معاف بودند و ایمان محمدی که به دلیل آسیب دیدگی غایب بود همه سرمایه‌های ما در این رقابت حضور داشتند.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان ادامه داد: به نظرم یکی از بهترین رقابت‌های کشور را در چهار دهه اخیر شاهد بودیم. مطمئن هستم پس از المپیک به مراتب بهتر خواهد شد. شفافیت و عدالت در قهرمانی کشور نهادینه شده است. قهرمانی کشور که دغدغه شما عزیزان بود الان احیا شده و به بهترین سطح خود برمی‌گردد.

رنگرز در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه متاسفانه در شرایط جوی کار فنی می‌کنیم که نتیجه‌گیری رفتار غالب بر فضای فکری ماست، تصریح کرد: البته برای تغییرات باید هزینه داد اما تغییرات هم باید با شیب ملایم ایجاد شود تا بتواند به اتفاق مبارک خودش برسد. قطعا شما وقتی پای یک قانون می‌مانید باید هزینه‌اش را از شهرستان، استان تا سطوح ملی پرداخت کنید. قطعاً مجبور می‌شوید از فضای گلخانه‌ای خارج شوید، حاشیه امنی را که برای کشتی‌گیر ایجاد شده بشکنید و برای کشتی‌گیر رقیب ایجاد کنید. بنابراین قطعاً برای شما مجموعه اتفاقات ایجاد خواهد شد. به نظرم در کوتاه مدت هم نتایج ما را دستخوش تغییر کند اما در درازمدت فواید آن به نفع کشتی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: الان هم با همین چرخه انتخابی شاید آنچه که صد در صد مطلوب من است به خاطر کسب نتیجه در المپیک انجام نشود اما قول می‌دهم اگر عمری باقی ماند و این افتخار را داشتم مستمر کار کنم. این قول را می‌دهم چرخه‌ای متفاوت با شفافیت و عدالت اجرا شود. 

سرمربی تیم ملی کشورمان در ادامه صحبت‌هایش با بیان اینکه یکی از مواردی که در قهرمانی کشور هم به آن برخورد کردیم توصیه‌های بی منطقی بود، یادآور شد: همان که تفکری که از قدیم بود اینکه می‌شود آسانسوری و با رابطه‌بازی کشتی‌گیر را وارد اردو و قهرمانی کشور کرد. همان طور که گفتم هزینه‌بر است اما باید برآن عهدی که بستیم بمانیم تا کشتی به منافع خود برسد. در بلندمدت همه با این غالب فکری همراهی خواهند کرد. 

رنگرز افزود: خوشحالم این رقابت‌ها محملی شد تا جوانان با انگیزه کشتی بگیرند. مثلا می‌توان به سنگین‌وزن اشاره کرد که کشتی‌گیر برنده می‌داند اگر بتواند در کرواسی مدال بگیرد می‌تواند با قهرمان جهان مبارزه کند. مهدی بالی سال قبل در چرخه قهرمان شد، در آسیا اول شد توانست با هادی ساروی رقابت رو در رو داشته باشد. وقتی قهرمانی کشور خروجی داشته باشد و تشریفاتی نباشد حتما برای جوانان اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه