اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لحظه به لحظه؛

آخرین اخبار از نودوچهارمین روز عملیات طوفان الاقصی/ بمباران اطراف ۲ بیمارستان غزه

آخرین اخبار از نودوچهارمین روز عملیات طوفان الاقصی/ بمباران اطراف ۲ بیمارستان غزه
تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی وارد نودوچهارمین روز از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی شده است که ارتش رژیم اسرائیل از ساعات پایانی شب گذشته به چند منطقه در کرانه باختری یورش برده است.

به گزارش خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی وارد نودوچهارمین روز از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی شده است که ارتش رژیم اسرائیل از ساعات پایانی شب گذشته تا این لحظه از بامداد روز دوشنبه به چند منطقه در کرانه باختری، مانند نابلس، رام الله و قدس اشغالی یورش برده  و طی آن با نیروهای مبارز فلسطینی درگیر شده است.

رژیم اسرائیل همزمان با این یورش‌ها به مناطقی در مرکز و جنوب غزه حملات هوایی انجام داد که بیشتر این حملات متمرکز بر مرکز نوار غزه بوده و تاکنونی از شمار شهدا و زخمی ها خبری مخابره نشده است.

شهادت ۱۸ فلسطینی در مرکز نوار غزه

شبکه الجزیره اعلام کرد در ادامه حمله‌های ارتش اشغالگر صهیونیستی به خانه‌ای در دیر البلح درمرکز نوار غزه ۱۸ نفر شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند.

اعتراف تل آویو به حمله سنگین حزب الله علیه مقر صهیونیست‌ها

دو روز پس از حمله سنگین نیروهای حزب الله به مهمترین پایگاه کنترل هوایی و و مخابراتی ارتش رژیم صهیونیستی در کوه میرون واقع در شمال مناطق اشغالی، سرانجام «دانیل هاگاری»، سخنگوی ارتش این رژیم حمله سنگین حزب‌الله به مقر حفاظتی ارتش در قله کوه میرون را تایید کرد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی بدون اشاره به جزییات بیشتری از این حمله سنگین اعلام کرد که کارشناسان ارتش در حال بررسی جوانب مختلف حمله حزب الله به پایگاه حفاظتی و کنترل هوایی میرون هستند.

هاگاری در عین حال مدعی شد که ارتش در پاسخ به حمله اخیر حزب الله، اهداف نظامی مهمی را در لبنان هدف قرار داده و حدود ۷ نفر از نیروهای لبنانی را نیز کشته است.

به ادعای هاگاری، آسیب و خسارت حمله حزب الله به مقر هوایی ارتش در میرون در حال مرمت و اصلاح است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در واکنش به حملات حزب الله ادعا کرد که تل آویو مصمم است تا یک واقعیت امنیتی جدید در شمال را ایجاد کند و حزب الله را از مرز شمالی دور کند.

پس از حمله گسترده یگان‌های موشکی حزب الله به پایگاه کوهستانی میرون، واحد رسانه‌ای این جنبش با صدور هفت بیانیه جداگانه مسؤولیت سلسله عملیات‌های مقاومت علیه اسراییل را در نقاط مرزی پذیرفت.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه