اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حجت‌الاسلام محمدحسنی در گفتگو با دانا:

طوفان الاقصی ریشه در ظلم‌های بیش از ۷۵ ساله دارد/ پیروزی قاطع مردم مظلوم غزه در افق نزدیک

طوفان الاقصی ریشه در ظلم‌های بیش از ۷۵ ساله دارد/ پیروزی قاطع مردم مظلوم غزه در افق نزدیک
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تاکید کرد: عملیات طوفان الاقصی ریشه در ظلم‌های بیش از هفتاد و پنج ساله داشته و دارد و بدون شک این طوفان بنیاد صهیونیست‌ها را برای همیشه در تاریخ نابود خواهد کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ارتباط با عملیات "طوفان الاقصی" اظهار کرد: این عملیات بازتاب هفتاد و پنج سال ظلم و ستمی است که صهیونیست های غاصب و قاتل بر ملت مظلوم فلسطین روا داشتند. 

وی افزود: طبیعی است که هر ملتی که تحت فشار ستم و ستمگران قرار گیرد، در هر فرصتی که امکانش باشد انتقام خود را از ظالمان خواهد گرفت.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاکید عملیات "طوفان الاقصی" ریشه در ظلم‌های بیش از هفتاد و پنج ساله داشته و دارد، تصریح کرد:  بدون شک این طوفان بنیاد صهیونیست‌ها را برای همیشه در تاریخ برباد خواهد داد و ما در حال حاضر نشانه‌های نابودی بنیاد صهیونیست‌ها را شاهد و ناظر هستیم.

وی در ادامه بیان کرد: خوشبختانه، محور مقاومت پای کار آمده و بخشی از ظرفیت‌های خود را در این رابطه برای مقابله با صهیونیست‌ها در دفاع از مظلومین غزه به کار گرفته‌ است.

حجت‌الاسلام محمدحسنی با اشاره به بیت شعر "باش تا صبح دولتت بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است"، گفت: اخبار شیرین فراوانی برای امت اسلامی و خبرهای تلخ و تلخ‌تری برای صهیونیست‌های قاتل در انتظار دنیاست. انشاالله آنها خواهند دید و خواهند شنید که ظلم پایدار نیست و حق به پیروزی می‌رسد. ما امیدواریم که در آینده نه چندان دور، شاهد پیروزی قاطع مردم مظلوم غزه باشیم و بزودی آنروزها را جشن خواهیم گرفت.

 

 

 

خبرنگار : فاطمه میرزاآقایی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه