اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مرکز نظامی رژیم صهیونیستی از سوی حزب الله هدف قرار گرفت

مرکز نظامی رژیم صهیونیستی از سوی حزب الله هدف قرار گرفت
مقاومت اسلامی لبنان حمله جدیدی به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی در مرز لبنان با فلسطین اشغالی انجام داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از المیادین، مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که حمله جدید موشکی به مرکز تجمع نظامیان صهیونیست در حومه پادگان دوویو انجام داده است.

در بیانیه حزب الله آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن، رزمندگان مقاومت اسلامی در ساعت ۱۱:۰۵ به وقت محلی امروز شنبه ۲۷ ژانویه، مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در حومه پادگان دوویو با موشک هدف قرار دادند.

از سوی دیگر منابع لبنانی از حمله توپخانه رژیم صهیونیستی به حومه طیرحرفا و حومه مجدل زون و وادی حسن خبر دادند.

ساعاتی قبل نیز، مقاومت اسلامی حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد پایگاه «جل العلام» رژیم صهیونیستی را در راستای حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین، با موشک‌های برکان و به صورت مستقیم هدف قرار داده است.

پیشتر منابع محلی از شلیک سه فروند موشک سنگین از جنوب لبنان به پایگاه «جل العلام» رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داده بودند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم گزارش دادند که حزب الله لبنان شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی را با موشک‌های «برکان» هدف قرار داد.

بر اساس این گزارش، در پی هدف قرار گرفتن یک هدف نظامی در اطراف شهرک صهیونیستی شلومی، آژیر خطر برای بار دوم در این شهرک به صدا درآمد.

آژیر خطر در شهرک‌های دیشون، المالکیه، یفتاح، راموت نفتالی و مبؤوت حرمون در شمال فلسطین اشغالی در پی حملات موشکی و راکتی حزب الله به صدا درآمد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه