اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

۲ جایزه دیگر برای «شب، داخلی، دیوار»/ آغاز اکران در آمریکا

۲ جایزه دیگر برای «شب، داخلی، دیوار»/ آغاز اکران در آمریکا
فیلم سینمایی «شب، داخلی، دیوار» پس از کسب ۲ جایزه از فستیوال فیلم‌های ایرانی آمریکا، در سینماهای این کشور روی پرده رفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی پروژه، فیلم سینمایی «شب، داخلی، دیوار» به کارگردانی وحید جلیلوند و تهیه‌کنندگی علی جلیلوند، جایزه ویژه هیات داوران و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را از فستیوال فیلم‌های ایرانی نیویورک کسب کرد و در اولین اکران جهانی خود از شامگاه ۱۱ بهمن (۳۱ ژانویه) در سینماهای نیویورک روی پرده رفت. این فیلم پس از نیویورک در سینماهای لس‌آنجلس و دیگر شهرهای آمریکا اکران عمومی می‌شود.

«شب، داخلی، دیوار» تاکنون در هیچ جشنواره داخلی حضور نیافته و اکران عمومی در ایران نداشته است.

این فیلم پس از اولین حضور جهانی خود در بخشِ اصلیِ هفتاد و نهمین جشنواره فیلم ونیز و نامزدی شیر طلای این جشنواره، نمایش خود را در فستیوال‌های تورنتو، بوسان، هامبورگ، آسیاپاسفیک، سائوپائولو، لیسبون، گوتنبرگ، اوراسیا، ژنو و … ادامه داد و جوایزی را از آن خود کرد.

در خلاصه داستان «شب، داخلی، دیوار» آمده است: زندگی نابینایی به نام علی با ورود نابهنگام زنی متواری، آشفته می‌شود …

نوید محمدزاده، امیر آقایی، علیرضا کمالی، سعید داخ، با معرفی دایانا حبیبی و دانیال خیری‌خواه و جمعی از بازیگران و هنرجویان تئاتر، بازیگران این فیلم هستند.

عواملی که در ساخت این فیلم همکاری داشته‌اند عبارتند از نویسنده و کارگردان: وحید جلیلوند، تهیه‌کننده: علی جلیلوند، مدیر فیلمبرداری: ادیب سبحانی، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار کارگردان: حسن لبافی، تدوین: وحید جلیلوند، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، طراح چهره پردازی: ایمان امیدواری، طراحی و ترکیب صدا: سید علیرضا علویان، مدیر صدابرداری: داریوش صادقپور، مدیر تولید: محمدصادق آذین، محمد حیدرقلی، سرپرست جلوه‌های ویژه بصری: محمد برادران، سرپرست جلوه های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، آرش آقابیک، منشی صحنه: ندا قائدی، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، عکاس: سحاب زریباف، طراح بدلکاری: زنده‌یاد ارشا اقدسی، مجری طرح: کامران روستایی، دستیار تهیه کننده: سروش مکری، مدیر روابط‌عمومی و مشاور تبلیغات: نغمه دانش آشتیانی با همراهی مریم قربانی‌نیا.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه