اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران اعلام کرد:

افزایش ۱.۵ میلیون لیتری تولید روزانه بنزین

افزایش ۱.۵ میلیون لیتری تولید روزانه بنزین
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران با اشاره به افزایش ۱.۵ میلیون لیتری تولید بنزین روزانه این پالایشگاه با اجرای پروژه سی‌سی‌آر واحد بنزین‌سازی گفت: پروژه ارتقای کیفی نفت‌کوره پالایشگاه تهران به‌زودی آغاز می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد آرمان‌فر امروز در مراسم کاشت ۵۰۰ هزار نهال در شرکت‌های زیرمجموعه پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه با اجرای پروژه ارتقای کیفی نفت‌کوره پالایشگاه تهران، مقدار گوگرد مازوت از ۳.۵ درصد به نیم درصد خواهد رسید، اظهار کرد؛ این موضوع در شرایط ناترازی گاز و استفاده نیروگاه‌ها از سوخت دوم بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

وی با بیان اینکه فضای سبز پالایشگاه نفت تهران در سال‌های گذشته وضع مطلوبی نداشت، اما با استفاده از پساب تصفیه‌شده پالایشگاه برای آبیاری درختان شرایط آن بسیار مناسب شده است، اظهار کرد: امروز کاشت ۳۰۰۰ اصله نهال در پالایشگاه نفت تهران کلید خورد که از این مقدار ۱۰۰۰ اصله مربوط به درختان زیتون، ۳۰۰ اصله سنجد و هزار اصله توت و ۲۵۰ اصله بادام و... است که امروز به‌صورت نمادین چند نهال کاشته شد.

آرمان‌فر با بیان اینکه کل پروژه‌های در حال اجرای این شرکت محیط زیستی است، اظهار کرد: همه این پروژه‌ها برای بهبود کیفیت هوا، خاک و محیط زیست اجرایی می‌شود.

به گفته مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران پروژه سی‌سی‌آر (واحد بنزین‌سازی) در این پالایشگاه به‌منظور افزایش کیفیت بنزین در حال اجراست که با راه‌اندازی آن، بنزین تولیدی پالایشگاه از بنزین پاک به یورو ۴ و یورو ۵ تبدیل خواهد شد و افزون بر آن مقدار بنزین تولیدی از روزانه ۶.۵ میلیون لیتر به ۸ میلیون لیتر در روز افزایش خواهد یافت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه