اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خضریان در تشریح نظارت میدانی از منطقه ۱۵ تهران:

ضعف شدید نظافت محلات منطقه ۱۵ منجر به ایجاد احساس تبعیض بین مردم شمال و جنوب تهران شده است

ضعف شدید نظافت محلات منطقه ۱۵ منجر به ایجاد احساس تبعیض بین مردم شمال و جنوب تهران شده است
سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در تشریح بازدید از منطقه ۱۵ محله خاوران، گفت: اهالی محله نسبت به موضوعات مختلفی از جمله بلاتکلیفی بیش از ۱۰ ساله پروژه خروجی بزرگراه امام علی(ع) و ضعف شدید نظافت محلات منطقه ۱۵ انتقاد داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی خضریان سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در تشریح نشست جمع‌بندی نظارت میدانی خود و حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی از منطقه ۱۵ تهران و محله خاوران که با حضور مسئولان اجرایی و جمعی از رؤسای ادارات دولتی و اهالی این محله در مسجد امام حسن عسگری(ع) برگزار شد، گفت: در ابتدای این نشست گزارشی از عملکرد مجلس یازدهم در حوزه قانونگذاری و نظارت ارائه شد و پس از آن سئوالات و انتقادات نمایندگان اهالی محل پیرامون اقدامات مجلس به ویژه در موضوعات «شفافیت آرای نمایندگان، متناسب سازی حقوق بازنشستگان، مطالبه اجرای دقیق قانون رتبه بندی معلمان، افزایش حقوق و کاهش مدت خدمت سربازان وظیفه، لایحه عفاف و حجاب، مدیریت فضای مجازی، اجرای دقیق قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» مطرح شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس افزود: در ادامه با توجه به بازدید صورت گرفته از منطقه ۱۵، مهمترین نکات مطرح شده از جانب اهالی محل، عدم ورود به موقع نیروی انتظامی به مشکلات هنجار شکنانه اجتماعی همچون مقابله با اراذل و اوباش و سگ گردانی بود.

وی ادامه داد: دیگر مورد مطرح شده از جانب اهالی محل، ضعف شدید نظافت محلات که این مسئله به وضوح در نظارت صورت گرفته قابل مشاهده بود و به نوعی احساس تبعیض بین مردم جنوب و شمال شهر نشان می‌‎داد.

خضریان اضافه کرد: با توجه به مطالبه اهالی این منطقه جهت پوشش فیبر نوری مقرر شد، این موضوع توسط مجمع نمایندگان استان تهران از وزارت ارتباطات پیگیری شود.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران افزود: یکی از مشکلات اهالی محل، عدم ساماندهی معتادان متجاهر و اراذل و اوباش تجمع کرده در محلی مخروبه در تقاطع خیابان مینایی – خاوران است که ضرورت دارد شهرداری منطقه ۱۵ با همکاری نیروی انتظامی نسبت به ساماندهی این مخروبه به فوریت اقدام کند.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات اهالی محله خاوران، رها شدن بیش از ۱۰ ساله تقاطع بزرگراه امام علی(ع) با خیابان خاوران است که با توجه به بلاتکلیفی آن در حال فرسودگی است لذا مجمع نمایندگان این موضوع را از شهرداری تهران پیگیری خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه