logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دیدار رئیس کنفدراسیون دوومیدانی آسیا با رئیس کمیته ملی المپیک؛

دهلان الحمد: ایران یکی از پیشگامان دوومیدانی آسیا محسوب می شود/ خسروی وفا: امیدواریم از ایران حمایت شود

دهلان الحمد: ایران یکی از پیشگامان دوومیدانی آسیا محسوب می شود/ خسروی وفا: امیدواریم از ایران حمایت شود
رئیس کنفدراسیون دوومیدانی آسیا در دیدار با خسروی وفا اعلام کرد آمادگی داریم طرح استعدادپروری را در ایران اجرا کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ ظهر امروز دهلان عجمان الحمد رئیس فدراسیون دوومیدانی آسیا و نائب رئیس جهانی این رشته با هیات همراه خود اعم از نائب رئیس، عضو هیات رئیسه و دبیرکل آسیایی و محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، مهدی مبینی سرپرست فدراسیون، زهرا محمودوند سرپرست نائب رئیسی بانوان و احسان حدادی قهرمان المپیکی این رشته با حضور در کمیته با محمود خسروی وفا رئیس و مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدارمحمود خسروی وفا ضمن خیر مقدم به رئیس فدراسیون دوومیدانی آسیا و هیات همراه که برای حضور درمسابقات داخل سالن آسیا به کشورمان سفر کرده اند گفت: امیدوارم همچون گذشته میزبان شایسته ای برای این رقابت ها باشیم و با خاطرات خوب تیم های آسیایی ایران را ترک کنند، بخصوص که مبینی در این زمینه خیلی زحمت کشیدند که جا دارد از ایشان تشکر کنم و انتظار داریم فدراسیون آسیا حمایت های لازم را از دوومیدانی ایران داشته باشد.

وی خطاب به رئیس قطری فدراسیون دوومیدانی آسیا ابراز داشت: چند روز پیش برای مسابقات جهانی شنا به کشور قطر دعوت شده و دیداری نیز با رئیس کمیته ملی المپیک آن داشتم که طرفین ضمن تاکید بر افزایش مراودات ورزشی از ایشان برای سفر به ایران دعوت کردم.

خسروی وفا تصریح کرد: انصافا قطر در سالهای اخیر میزبان شایسته ای برای رویدادهای مختلف جهانی و قاره ای همچون جام جهانی  فوتبال، جام ملتهای آسیا و یا میزبانی در رشته های متعدد دیگر بود که بسیار خوب برگزار شد.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: بدون تردید هدف از میزبانی مسابقات ورزشی  جدای از نتیجه و کسب مدال آنچه که در خاتمه باقی می ماند، افزایش صلح و برادری است و به همین دلیل امیدواریم ضمن افزایش همکاری ورزشی در دوومیدانی حمایت های خوبی از سوی شما از دوومیدانی ایران صورت پذیرد.

سپس رئیس فدراسیون دوومیدانی آسیا عنوان داشت: ایران در گذشته میزبانی های مختلفی در دوومیدانی برعهده داشته و در دوره های گذشته چند بار به مشهد در این باره سفر کرده بودم. معتقدم ورزش ایران در بسیاری از رشته ها، جزو قدرتهای آسیایی و جهانی است و برنامه ریزی خوبی برای رشد و توسعه دوومیدانی هم دارد.

وی ادامه داد: همین حمایت های شما از این رشته المپیکی ما را در اعطای میزبانی مسابقات داخل سالن دلگرممان می کند چرا که دوومیدانی در ایران سابقه طولانی دارد و یکی از پیشگامان این رشته در آسیا محسوب می شود. قطعا با توجه به پتانسیل و استعداهایی که دارید، برنامه حمایتی خوبی نیز از  سوی دوومیدانی آسیا خواهید داشت.

دهلان الحمد خاطر نشان کرد: جهت تمرکز زدایی و در راستای رشد و توسعه دوومیدانی در نظر داریم در کشورهای مختلف طرحی با مشارکت وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش برای  سنین پایه انجام دهیم و آنها را  وارد دوومیدانی کنیم و تحت حمایت قرار دهیم. لذا این آمادگی را داریم با اعزام مدرس و آموزش نکات لازم این طرح را در کشور ایران که  باور داریم منبع استعدادهای بزرگی در این رشته است اجرا کنیم که این موضوع باعث رشد بیش از پیش دوومیدانی شما خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه