اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کسری خدمت سربازی با مهارت آموزی

کسری خدمت سربازی با مهارت آموزی
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، از کسری خدمت سربازی با مهارت آموزی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ سردار موسی کمالی، در برنامه تلویزیونی اظهار داشت: نگاه و رویکرد جدیدی در نیروهای مسلح برای سربازی است و بنا هست که به پاس خدمات جوانان، نیروهای مسلح نیز خدمات متقابلی به جوانان ارائه دهند.

وی در پاسخ به سوال مجری در مورد امریه سربازی، گفت: واگذاری سرباز به دستگاه‌های دولتی یا همان امریه از منظر مهارت آموزی و اشتغال قابل بررسی است به عبارتی نوعی برنامه‌ریزی مهارتی و اشتغال است برای مثال گروهی از جوانانی که به عنوان اعضای اصلی شرکت‌های دانش بنیان فعالیت دارند می‌توانند دوران خدمتی خود را نیز در همان شرکت سپری کنند.

سردار کمالی بیان کرد: نزدیک ۹۸ درصد جوانانی که در شرکت‌های دانش بنیان خدمت وظیفه عمومی خود را سپری کرده‌اند، طبق گفته معاون علمی ریاست جمهوری بعد از انجام سربازی در کشور به فعالیت خود ادامه داده‌اند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: جوانان اگر قبل از خدمت مهارت کسب کنند، مشوق‌هایی نظیر کسری ۱ ماهه خدمت می‌توانند دریافت کنند. همچنین مشوق‌های دیگری مبنی بر ۱ ماه مرخصی تشویقی، بخشش اضافه خدمت و…، در نظر گرفته شده که جوانان به واسطه مهارت کسب شده می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی گفت: کسانی که در دانشسراها، هنرستان‌ها و…، آموزش دیده باشند نیز جزو افراد ماهر هستند و می‌توانند از این مشوق‌ها استفاده کنند.

سردار کمالی ادامه داد: اولین دوره مسابقه مهارتی سربازان وظیفه امسال در ۴ مرحله شهرستان، استان، سازمان و کشوری برگزار شد؛ ۱۶۵ نفر برگزیده راه یافته به مرحله کشوری می‌توانند از مشوق‌هایی نظیر اولویت استخدام در نیروهای مسلح، جمعیت هلال احمر، وام ۱۵۰ میلیون تومانی اشتغالزایی و…، استفاده کنند و برنامه‌ریزی برای برگزاری این مسابقه در سال آینده داریم.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: به جوانان توصیه می‌کنیم قبل از خدمت مهارت کسب کنند و از اوقات فراغت خود به نحو احسنت استفاده کنند؛ همچنین سربازان باید کسب مهارت را در حین خدمت سربازی مطالبه گری کنند و در دوره‌های مهارت آموزی شرکت کنند و با مهارت از خدمت وظیفه ترخیص شوند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه