اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مصر:

وتوی قطعنامه آتش‌بس در غزه در تاریخ شورای امنیت، شرم‌آور است

وتوی قطعنامه آتش‌بس در غزه در تاریخ شورای امنیت، شرم‌آور است
وزارت خارجه مصر در واکنش به وتوی قطعنامه پیشنهادی آتش‌بس فوری در غزه توسط آمریکا اعلام کرد ممانعت از صدور قطعنامه‌ای که خواستار آتش‌بس در یک درگیری مسلحانه است، «یک سابقه شرم آور» در تاریخ شورای امنیت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت خارجه مصر از ناتوانی شورای امنیت در صدور قطعنامه آتش‌بس در نوار غزه ابراز تاسف کرده و آن را رد کرد.

این وزارتخانه شامگاه سه شنبه با صدور بیانیه‌ای تاسف عمیق خود را از ناتوانی مجدد شورای امنیت در صدور قطعنامه‌ای که مستلزم آتش‌بس فوری در نوار غزه است، ابراز کرد.

به نقل از روسیا الیوم، وزارت خارجه مصر اعلام کرد ممانعت از صدور قطعنامه‌ای که خواستار آتش‌بس در یک درگیری مسلحانه است، «یک سابقه شرم آور» در تاریخ تعامل شورای امنیت با جنگ و درگیری‌های مسلحانه است در حالی که کشتار ملت فلسطین و حملات رژیم صهیونیستی علیه آنها مستلزم اتخاذ مسوولیت اخلاقی و انسانی است.

مصر اقدام گزینشی و استانداردهای دوگانه صحنه بین‌المللی در برخورد با جنگ‌ها و درگیری‌های مسلحانه در مناطق مختلف جهان را به شدت محکوم و اعلام کرد این امر اعتبار قواعد و مکانیسم‌های کاری نظام بین‌المللی کنونی به ویژه شورای امنیت را که مسئولیت پیشگیری و حل و فصل منازعات و توقف جنگ‌ها بر عهده آن است، زیر سوال می‌برد.

وزارت خارجه مصر بار دیگر خواهان برقراری آتش‌بس در نوار غزه شد و اعلام کرد با هرگونه اقدام برای کوچ اجباری مردم غزه از جمله عملیات زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی در شهر رفح واقع در جنوب غزه مخالف است.

آمریکا در جلسه امروز شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه‌ پیشنهادی الجزایر درباره برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه را وتو کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه