اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازدید رایگان از موزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس در ۱۱ اسفند و استقرار صندوق اخذ رأی

بازدید رایگان از موزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس در ۱۱ اسفند و استقرار صندوق اخذ رأی
مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به عنوان یکی از شعبات اخذ رأی انتخابات ۱۱ اسفند در نظر گرفته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ علیرضا عسگری مدیر روابط عمومی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: با توجه به فرارسیدن ایام انتخابات و سهولت مردم تهران در مشارکت حداکثری، این موزه به عنوان یکی از شعبات اخذ رأی انتخابات ۱۱ اسفند در نظر گرفته شده است. 

عسگری با اشاره به اینکه مساجد به‌عنوان پایگاه‌های اصلی فعالیت های دینی، مذهبی، سیاسی و اجتماعی همواره مورد توجه بوده است اظهار کرد: مساجد و حسینیه‌ها از مکان های مذهبی مقدس در فرهنگ دینی ماست و از سوی دیگر حضور در انتخابات امری مقدس است، بر همین اساس، مسجد جامع خرمشهر با توجه به امکانات دسترسی و جذابیت‌های گردشگری، از بهترین مکان‌های حضور پرشور و حداکثری مردم تهران در انتخابات محسوب می‌شود.

وی افزود: برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت و حضور حداکثری مردم پای صندوق های رأی، بازدید از مجموعه موزه در روز جمعه ۱۱ اسفندماه رایگان خواهد بود و هموطنان می‌توانند ضمن بازدید از این مجموعه ملی در پایان بازدید با حضور در مسجد جامع خرمشهر موزه به نمایندگان مدنظرشان را انتخاب کنند.

عسگری در پایان گفت: حضور پرشکوه مردم پای صندوق‌های رأی سبب می‌شود تا نمایندگانی از دل مردم به مجلس راه پیدا کنند و مجلسی تشکیل خواهد شد که برآیند افکار عمومی جامعه است.
هموطنان می‌توانند برای حضور در پای صندوق‌های رأی به مسجد جامع خرمشهر موزه به نشانی: میدان ونک - بزرگراه شهید حقانی - انتهای خیابان سرو - روبروی پارک طالقانی - موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مراجعه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه