logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سازمان امور مالیاتی:

۵۰ درصد منابع بودجه از مالیات است/ ۱۲۰هزار خانه گران‌قیمت در تهران شناسایی شد

۵۰ درصد منابع بودجه از مالیات است/ ۱۲۰هزار خانه گران‌قیمت در تهران شناسایی شد
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: ۵۰ درصد منابع دولتی از محل مالیات است که در سال ۱۴۰۰ این رقم ۳۰ درصد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمدهادی سبحانیان، امروز (شنبه) در سیزدهمین همایش سیاست های مالی و مالیاتی ایران اظهار داشت: به اعتنای مبانی نظری و شواهد تجربی، باید از منابع نفتی فاصله بگیریم و به سمت منابع مالیاتی برویم. نفت اساسا یک سرمایه برای نسل های آینده است.

وی با تاکید بر اینکه نیازمند فرهنگ‌سازی مالیاتی هستیم، افزود: امر مالیات ستانی لازمه توسعه و آبادانی کشور است، در این زمینه با سوالات جدی از افکار عمومی مواجه هستیم و اندیشکده ها باید به صورت تخصصی به این موضوع بپردازند.

رییس سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد: در حوزه رشته های دانشگاهی نیاز است افرادی را تربیت کنیم، باید گروهی در کشور باشند که مالیات ستانی عادلانه را ترویج کنند، همچنین تربیت مشاوران نیز در این زمینه مهم است و در همین زمینه زمینه برگزاری دوره های آموزشی و تسهیل در صدور مجوزها را فراهم کرده ایم.

وی با اشاره به مالیات‌ستانی از فعالان فضای مجازی، گفت: نیازمند همکاری سایر ارکان در این حوزه هستیم، باید به مردم نسبت به هزینه‌کرد مالیات اطلاع رسانی شود، زیرا زیرساخت های عمرانی و آبادانی کشور حاصل پرداخت مالیات مردم است.

سبحانیان عنوان کرد: رویکرد ما به سمت مالیات ستانی داده محور است، چالش نظام مالیاتی در گذشته به خاطر مالیات ستانی سنتی بوده است، گلایه ها نشات گرفته از میزان پرداختی نیست بلکه از تبعیض است، از این رو باید مالیات ستانی داده محور باشد.

وی با بیان اینکه سیستمی کردن فرایندهای مالیات ستانی یکی از راهبردهای این سازمان است، گفت: معتقدیم که فعالان اقتصادی به عنوان شرکای راهبردی ما هستند و تلاش می کنیم خدمات مالیاتی را به صورت برخط ارایه کنیم.

رییس سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: ارائه خدمات مالیاتی بر روی اپلیکیشن های موبایلی است، همچنین بخشی از خدمات توسط دفاتر پیشخوان برون سپاری شده است.

وی با اشاره به اینکه مودیان را مورد تاکید قرار داده ایم، گفت: امروز در سراسر کشور میزهای خدمت در اقصی نقاط کشور و در بازار مستقر شده است.

سبحانیان ادامه‌داد: استفاده از شرکت های دانش بنیان در راستای سیستمی کردن فرایند و جلوگیری از فرارهای مالیاتی است، پارسال ۱۰ هزار خانه لوکس شناسایی شد. امسال نیز با استفاده از ظرفیت یک شرکت دانش بنیان ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار خانه گرانقیمت در تهران شناسایی شد.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز سازمان مالیاتی بر دانه درشت ها است، گفت: ما فشار بر مشاغل خرد و فعالان اقتصادی نمی آوریم. مالیات ۵۰ درصد اصناف و مشاغل صفر و ۹۰ درصد آنان زیر ۲۰ میلیون تومان بوده است.

رییس سازمان امور مالیاتی کشور عنوان کرد: مالیات بر سوداگری و سفته بازی در مجلس خوب پیش رفته است که امیدواریم در این دوره از مجلس به نتیجه برسد. این نوع مالیات ستانی با ارائه اطلاعات از سوی سایر دستگاه ها درباره آمار خرید و فروش سکه و دلار محقق می شود. ضمن اینکه عموم مردم شامل فعالیت سفته بازانه نمی شوند.

وی با بیان اینکه مالیات بر مجموع درآمد در دولت سیزدهم تدوین شد، خاطرنشان‌کرد: تلاش می کنیم در حوزه ساماندهی معافیت مالیات و نرخ گذاری مالیات حرکت کنیم تا سرمایه ها به سمت تولید و سرمایه گذاری اقتصادی سوق پیدا کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه