اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ایران 5 – ترکمنستان صفر؛

انتخابی جام جهانی فوتبال| مشق گلزنی در برابر ترکمن ها/ آغاز سال جدید با گلباران

انتخابی جام جهانی فوتبال| مشق گلزنی در برابر ترکمن ها/ آغاز سال جدید با گلباران
تیم ملی فوتبال در ادامه رقابتهای انتخابی جام جهانی فوتبال موفق شد ترکمنستان را در خانه شکست دهد.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سال جدید برای فوتبال ایران به سیاق همیشه با یک بازی ملی آغاز شد. بازی تیم ملی فوتبال برابر ترکمنستان در انتخابی جام جهانی که ادامه مسیر نه چندان سخت تیم ملی در مسیر جام جهانی محسوب می شد.

شاگردان امیر قلعه‌نویی در گروه E مقدماتی جام جهانی با تیم‌های ازبکستان، ترکمنستان و هنگ‌کنگ همگروه هستند که در دو بازی گذشته خود با پیروزی ۴ بر صفر مقابل هنگ‌کنگ و تساوی ۲ بر ۲ مقابل ازبکستان با 4 امتیاز در صدر قرار گرفته بودند اما برد چند ساعت گذشته ازبکها برابر هنگ کنگ با گل ماشاریپوف، حریف را برای چند ساعت به صدر برد تا حساسیت بازی خانگی برابر ترکمنستان بیشتر شود.

بازی با ترکمنستان نخستین مسابقه‌ای بود که ملی‌پوشان پس از اتمام جام ملت‌ها برگزار می شد و باتوجه به دعوت از برخی چهره‌های جدید و عدم دعوت از برخی بازیکنان قدیمی جالب توجه به نظر می رسید.

مطابق انتظار بازی با برتری مطلق ایران همراه شد و تیم ملی با میدانداری قدوس و حرکات پا به توپ قلی زاده و محبی و البته زوج زهردار طارمی – آزمون خیلی زود حریف را به بند کشید. گل نخست اما روی یک ضربه ایستگاهی و با سر کنعانی بدست آمد تا قفل دروازه حریف باز شود. دقایقی بعد سردار با پاس قلی زاده اندوخته ایران را دوبرابر کرد تا تیم ملی مزد برتری اش را بگیرد.

بعد از این 2 گل زودهنگام اشتهای تیم ملی فروکش پیدا کرد و بازیکنان ایران با آسان گیری باعث شدند تا دروازه ترکمنستان تا پایان نیمه نخست باز نشود و تیم ملی با همان 2 گل برتری به رختکن برود.

نیمه دوم را تیم ملی همانند نیمه اول با توپ پر آغاز کرد و خیلی زود کنعانی گل دوم خودش و گل سوم تیمش را به ثمر رساند.  دقایقی بعد این بار محبی بود که گل چهارم را زد. 

در دقایق پایانی با تعویض های ایران بازی از ریتم افتاد اما در نهایت با ضربه نورافکن گل پنجم ایران به ثمر رسید و تا در نهایت تیم ملی با یک برد خوب سال را آغاز کند. 

 

 

ایران 5
گل: محمدحسین کنعانی زادگان (10 و 48)، سردار آزمون (13)، محمد محبی (56)،  امید نورافکن (90+3)

ترکمنستان صفر
گل:-

 

علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، امین حزباوی (۷٠- سامان فلاح)، صالح حردانی، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی، سامان قدوس (۷٠- مهدی قایدی)، علی قلی‌زاده، مهدی طارمی (۸۴- محمدرضا آزادی)، محمد محبی، سردار آزمون (۴۵- امید نورافکن)

سرمربی: امیر قلعه نویی

 

ترکمنستان:

رستم آهالیف، وفا جمعه‌یف واچمیرات آناگولیف، ابراهیم محمدوف، روشن‌حال محمدوف، میرزا بیک‌نظروف، تیمور چاریف، بگمیرات بایوف، ارسلان امانوف، دیدار دوریدیف، یازقلیچ قربانف

سرمربی: مرگن اورازوف

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه