اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین؛

امیرعبداللهیان: تحولات غزه، ماهیت ضدبشری صهیونیست‌ها را به نمایش گذاشت

امیرعبداللهیان: تحولات غزه، ماهیت ضدبشری صهیونیست‌ها را به نمایش گذاشت
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در یک گفت‌و‌گوی تلفنی کرد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این گفت‌و‌گو، ضمن ابلاغ‌ سلام‌های گرم‌ خود به امام خامنه ای و رئیس جمهوری اسلامی ایران و  تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان به دولت و ملت ایران، آخرین وضعیت تحولات سیاسی و میدانی در فلسطین و غزه را تشریح کرد.

زیاد نخاله قدرت و توان و روحیه برتر مقاومت را پس از گذشت حدود شش ماه از تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه عالی توصیف کرد و از تلاش‌ها و اقدامات دیپلماتیک منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و همچنین تلاش‌های آیت الله رئیسی در حمایت از مردم و مقاومت فلسطین تقدیر کرد.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، وحدت و‌ انسجام میدانی میان گروه‌های مقاومت فلسطینی را رمز موفقیت و پیروزی ملت فلسطین در برابر ماشین کشتار دشمن صهیونیستی دانست و تاکید کرد: هماهنگی میان گروه‌های فلسطینی بویژه میان حماس و جهاد اسلامی در حمایت از اهداف ملی فلسطینی در مذاکرات سیاسی نیز نمود بارزی دارد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتگو ایستادگی تاریخی مردم و مقاومت فلسطین در برابر رژیم غاصب صهیونیستی را مورد تجلیل قرار داد و زیاد نخاله را در جریان آخرین رایزنی‌ها و تحرکات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در حمایت فلسطین قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر ضرورت اقدام فوری نهادهای مسوول بین‌المللی در توقف کشتار مردم بی‌پناه و زنان و کودکان غزه و کرانه باختری و ارسال فوری و بدون محدودیت کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی برای کلیه ساکنان غزه در همه مناطق تاکید کرد.

امیر عبداللهیان افزود: تحولات شش ماه اخیر غزه، ماهیت ضدبشری صهیونیست‌ها و حمایت کاخ سفید از نسل کشی را برای نسل جوان و مردم جهان به خوبی به نمایش گذاشت و جهان به روشنی فهمید که دفاع از حقوق بشر و حقوق زنان و کودکان بازیچه سیاسی غرب است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه