logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اهداف فدراسیون جانبازان و توان یابان در سال جدید از زبان رییس:

کوهپایه زاده: کسب موفقیت در پارالمپیک پاریس در اولویت برنامه های فدراسیون قرار دارد

کوهپایه زاده:  کسب موفقیت در پارالمپیک پاریس در اولویت برنامه های فدراسیون قرار دارد
رییس فدراسیون جانباران و توان‌یابان گفت: کسب نتایج درخشان در پارالمپیک پاریس از اهداف مهم فدراسیون در سال جدید است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت ورزش و جوانان، جلیل کوهپایه زاده رئیس فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان درباره سال کهنه اظهار داشت: در سالی که گذشت تیم های ملی ما در رویدادهای مختلفی حضور پیدا کردند که مهم ترین آن رقابت های پاراآسیایی هانگژو بود که خوشبختانه کاروان کشورمان با نتیجه تاریخی جایگاه دومی در مسابقات دست پر به کشور بازگشت که در کسب این نتیجه درخشان فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان به لحاظ کسب مدال آوری نقش موثری داشت.

وی ادامه داد: در سال گذشته اردوهای متعددی در بخش زنان و مردان برگزار شد که نتیجه آن کسب مدال های خوشرنگ و سهمیه پارالمپیک پاریس در مسابقات مختلف بین المللی بود. امسال هم با حمایت وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی پارالمپیک اردوهای تیم های ملی برگزار خواهد شد و ملی پوشان برای کسب سهمیه پارالمپیک در رویدادهای آسیایی و جهانی حضور پیدا خواهند کرد.

کوهپایه زاده افزود: والیبال نشسته زنان و بسکتبال با ویلچر مردان در فرودین ماه برای حضور در مسابقات انتخابی پارالمپیک راهی کشور چین و فرانسه می شوند که این رقابت ها آخرین فرصت برای دریافت جواز حضور در بازی های پاریس است. همچنین تیم ملی پاراوزنه برداری خرداد ماه راهی گرجستان می شود تا در آخرین درگاه کسب سهمیه شرکت کند و امیدوارم ملی پوشان ما با کسب سهمیه، از این مسابقات دست پر بازگردند.

وی عنوان کرد: خوشبختانه تقویم ورزشی که برای سال 1402 پیش بینی شده بود در بخش اعزام ها، برگزاری اردوها، رقابت های قهرمانی کشور، لیگ برتر و دسته یک در بخش زنان و مردان اجرایی شد و تلاش می کنیم همین روند در سال جدید نیز صورت گیرد.

رئیس فدراسیون در پایان گفت: امسال رقابت های پارالمپیک را در پیش داریم که کسب موفقیت در این رویداد بزرگ در اولویت برنامه ها و از اهداف مهم فدراسیون در سال جاری است و تلاش می کنیم با برنامه ریزی مناسب، به کارگیری دانش آکادمیک و  با حمایت های وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی پارالمپیک شرایط را برای برگزاری اردوهای آماگی و اعزام تیم های ملی به مسابقات کسب سهمیه مهیا کنیم تا در پاریس شاهد درخشش ورزشکاران جانباز و توان یاب کشورمان باشیم.  

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه