logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

احمد گواری اعلام کرد:

مهم‌ترین اقدامات فدراسیون‌ آمادگی جسمانی و تندرستی در سال ۱۴۰۲/ از تلاش برای دستیابی به جامعه‌ای سالم تا تقویت ورزش قهرمانی

مهم‌ترین اقدامات فدراسیون‌ آمادگی جسمانی و تندرستی در سال ۱۴۰۲/ از تلاش برای دستیابی به جامعه‌ای سالم تا تقویت ورزش قهرمانی
رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، مهم‌ترین اقدامات این فدراسیون در سال ۱۴۰۲ را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و‌جوانان ،احمد گواری با اشاره به اینکه فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، فدراسیونی مادر در ورزش کشور است که تمام تلاش خود را برای مقابله با کم‌تحرکی و بهبود وضعیت بدنی آحاد جامعه به کار خواهد بست، اظهار کرد: چشم‌انداز فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی دستیابی به جامعه‌ای سالم، فعال با آمادگی جسمانی مطلوب از طریق ارتقاء دانش و نگرش عامه مردم، نسبت به فواید فعالیت‌های بدنی و تقویت ورزش قهرمانی همراه با ایجاد بسترهای نخبه‌پروری و تمرکز بر آموزش و استعدادیابی و تاکید بر رعایت اصول اخلاقی و منش پهلوانی در بین جامعه آمادگی جسمانی است.


فهرست تفاهم‌نامه‌های همکاری

وی با اشاره به بخشی از اقدامات انجام شده از سوی فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی طی سال ۱۴۰۲، بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با سازمان تربیت‌بدنی کل ارتش، سازمان امور زندان‌ها، شرکت حامی المپیک ایرانیان برای برگزاری دوره‌ها و مسابقات افراد کم توان ذهنی، دانشگاه الزهرا، وزارت دفاع، سپاه پاسداران، فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، فدراسیون ورزش دانش‌آموزی، بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، فدراسیون ورزش کارگری، دانشگاه خوارزمی و شهرداری تهران بخشی از اقدامات صورت گرفته است.

رویدادها و مسابقات

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در مورد برگزاری رویدادها و مسابقات انجام شده از سوی این فدراسیون در سال جاری، توضیح داد: برگزاری اولین المپیاد سراسری آمادگی جسمانی، برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی استانی، برگزاری مسابقات جایزه بزرگ رشته فانکشنال فیتنس به مناسبت آزاد سازی خرمشهر (جام کارون) و برگزاری مسابقات قهرمانی کشور انتخابی تیم‌ملی کلیستنیکس بخشی از اقدامات صورت گرفته در بخش رویدادها و مسابقات است.

گواری افزود: برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی به مناسبت روز دانشجو، برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی استان قم با حضور ۱۵ کشور مختلف، برگزاری مسابقات آزاد ساحلی آمادگی جسمانی، برگزاری اولین دوره مسابقات cx، برگزاری مسابقات قهرمانی کشور ایروبیک در بخش بانوان، برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری بادی بالانس و برگزاری جشنواره آمادگی جسمانی ویژه ورزشکاران سندرون دان (فرشته های زمینی) بخش دیگری از رویدادها و مسابقات برگزار شده توسط فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی طی سال ۱۴۰۲ بود.

مهم‌ترین اقدامات در بخش آموزشی

وی با اشاره به اینکه فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در سال ۱۴۰۱ توانست حائز کسب رتبه دوم آموزش در بین فدراسیون‌های ورزشی با کسب ۹۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن شود، عنوان کرد: در همین راستا تمام تلاش خود را به کار بستیم تا در سال جاری با افزایش سطح کیفی و کمی در حوزه آموزش بتوانیم شرایط را برای جامعه پر مخاطب فدراسیون به بهترین شکل فراهم کنیم چرا که ارتقاء سطح دانش و آگاهی جامعه نسبت به کم‌تحرکی و ضرورت افزایش میزان فعالیت بدنی به عنوان یکی از مهم‌ترین رسالت‌های فدراسیون‌ آمادگی جسمانی و تندرستی در دستورکار قرار دارد.

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی با اعلام برگزاری ۱۰۰۸ دوره آموزشی در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: این ۱۰۰۸ دور در بخش مربیگری درجه سه، دو و یک، کارگاه، سمینار، دوره دانش‌افزایی، سمپوزیوم، کنگره، مدرسی و همسان‌سازی برگزار شد.

گواری افزود: برگزاری اولین دوره مربیگری رشته‌های cx، فانکشنال فیتنس، کار با ابزار و دستگاه‌های آمادگی جسمانی، برگزاری داوری کتل‌بل، بادی بالانس، فانکشنال فیتنس، دوچرخه ثابت سالنی (اسپینینگ)، سمینار کاردیو، کارگاه حرکت شناسی و بیومکانیک TRX، مربیگری تمرینات معلق در ۳ گرایش و همچنین برگزاری دومین کنگره ورزشی تناسب اندام بخش دیگری از اقدامات صورت گرفته در حوزه آموزش بود.

وی همچنین به تدوین سرفصل جهت برگزاری دوره‌های تخصصی آمادگی جسمانی ویژه سایر فدراسیون‌ها، برگزاری اولین سمپوزیوم علم پیلاتس و تندرستی و برگزاری اولین سمپوزیوم ملی تغذیه و نوشیدینی و مکمل‌های ورزشی اشاره کرد و گفت: همچنین برگزاری کنگره تندرستی و تناسب اندام در کیش و ارسال سرفصل پیشنهادی برگزاری دوره آمادگی جسمانی تخصصی رشته هندبال و کبدی به دفتر معاونت بانوان وزارت ورزش از دیگر مواردی بود که در سال ۱۴۰۲ از سوی فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی مدنظر قرار گرفت.

رییس فدراسیون آمادگی جسمانی با اشاره به اینکه بر اساس پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان و تایید مجمع فدراسیون عنوان فدراسیون آمادگی جسمانی به «فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی» تغییر یافت، اظهار کرد: در حوزه آمادگی جسمانی وابسته به تندرستی طی سال ۱۴۰۲ به برگزاری چالش‌ها و رقابت‌های ورزشی مطابق رشته‌های متبوع فدراسیون در اماکن عمومی مختلف اعم از بوستان‌ها، پارک‌ها و مترو پرداختیم که مورد توجه علاقمندان قرار گرفت و با توجه به تاکید وزیر محترم ورزش و جوانان طی سال ۱۴۰۳، رسالت خود را در مقوله تندرستی و بهبود وضعیت سلامت جامعه به صورت جدی، دنبال خواهیم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه