اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شاهد یک رقابت پیچیده هستیم؛

نصیرشلال: الان وقت آمادگی جوادی نیست/ مصطفی شانس خوبی برای مدال المپیک دارد

نصیرشلال: الان وقت آمادگی جوادی نیست/ مصطفی شانس خوبی برای مدال المپیک دارد
سرمربی تیم ملی وزنه برداری گفت: امیدوارم میرمصطفی جوادی در رقابت های المپیک به مدال دست پیدا کند و روی سکو برود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ نواب نصیرشلال سرمربی تیم ملی وزنه برداری پس از پایان رقابت های دسته ۸۹ کیلوگرم جام جهانی وزنه برداری در تایلند با تبریک کسب اولین سهمیه وزنه برداری ایران در المپیک پاریس اظهار داشت: با توجه به اینکه بعد از این مسابقات و از شروع دور جدید اردوها تا المپیک حدود صد روز فاصله داریم برنامه ریزی ما برای مصطفی این بود که چون نزدیک ۶ ماه از صحنه مسابقات دور بود بیاید و صحنه مسابقات را ببینید و دو حرکت را روی تخته بزند که همین اتفاق هم افتاد. ما برنامه اصلی مان برای المپیک است و اینجا وقتش نبود که بخواهیم مصطفی را در اوج آمادگی قرار دهیم. البته ما در اوزان مختلف شرایط متفاوتی داریم.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری در ادامه افزود: در دسته ۱۰۲ کیلوگرم شرایط رضا دهدار به گونه‌ای است که باید در پوکت وزنه‌های خوبی بزند و افزایش رکورد داشته باشد تا بتواند سهمیه خود را قطعی کند اما در دسته ۸۹ خیالمان از ابتدا راحت بود و فقط می‌خواستیم مصطفی در صحنه رقابت دو حرکت صحیح داشته باشد. در مورد حرکت دوضرب مصطفی باید بگویم از نظر من این حرکت صددرصد صحیح بود، چون او پا را کاملا جمع کرد و فیکس کرد اما داوران خیلی تعلل داشتند در اعلام پایین، با این حال چیزی که برای ما اهمیت داشت این بود که مصطفی جوادی تا قبل از المپیک، یک صحنه جهانی را ببینید تا در ادامه با پیگیری برنامه ها بتوانیم در المپیک عملکرد خوبی داشته باشیم و او بتواند افتخاری که در مسابقات جهانی ریاض کسب کرد در المپیک پاریس هم تکرار کند.

نصیرشلال در پاسخ به سوالی پیرامون شانس مدال مصطفی جوادی در المپیک پاریس گفت: ببینید در دسته ۸۹ کیلوگرم ۵-۶ وزنه‌بردار مدعی تقریبا در یک سطح رقابت می کنند که البته در میان آنها کارلوس ناسار بلغاری شرایط ویژه تری دارد. اما بین ونزوئلا، کلمبیا، ایتالیا، چین و مصطفی جوادی ما فاصله زیاد نیست و ما شاهد یک رقابت پیچیده خواهیم بود و هر کسی با بدن آماده تری در المپیک حاضر باشد شانس بیشتری برای کسب مدال خواهد داشت. البته من شانس مصطفی را زیاد می دانم چون او به لحاظ ذهنی، به لحاظ استعدادی و به لحاظ بدنی یک وزنه‌بردار استثنا است. او در تمرینات هم بسیار خوش فکر و مطیع رفتار می کند و با این ویژگی ها هیچ چیز برای مصطفی دور از دسترس نیست و فکر می کنم اگر اتفاق بدی رخ ندهد او قطعا یکی از مدعیان خواهد بود.

نصیرشلال در پایان با اشاره به آخرین وضعیت رضا دهدار در فاصله کمتر از ۲ روز تا شروع رقابت‌های دسته ۱۰۲ کیلوگرم گفت: رضا با توجه به شرایطی که در رنکینگ المپیک دارد خطر از دست دادن سهمیه را حس می کند، اما خوشبختانه ما با رضا هم خوب تمرین کردیم و هم خوب ذهنش آماده شده تا بتواند وزنه‌های خوبی را به ثبت برساند و با یک عملکرد درخشان سهمیه المپیک را مال خود کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه